Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

yahu bir maç sorduk, hala fener-gs muhabbetindesiniz. hem konu dağılacak hem bana yardımızın dokunacaktı :D

arkadaşlar 2li tartışmalar devam ederse konuyu kilit vururum:D

iste budur amaclari zaten bu, iyi niyetli olduklarini nerden biliyorsunuz, adamlar gerginlik yapiyor a

macina ulasiyor sonra cikip bizi basbasa birakiyor

Habere bak Biglia'yı bitirebilmek için federasyondan ek transfer süresi istenecekmiş :)

Fotomaç

Fbliden dost olmaz. Bjklıya tahammulüm vardır ama fbliye asla. Fblilerin nasıl tipler olduğunu çok iyi biliyorum hepsi aynıdır azize bunları klonlamıştır.

Çok saçma konuşuyorsun. Fenerbahçe'li akraban, eşin, dostun, arkadaşın yok mu hiç ? Benim var ve gayette iyi tipler hepsi de :).

Fbliden dost olmaz. Bjklıya tahammulüm vardır ama fbliye asla. Fblilerin nasıl tipler olduğunu çok iyi biliyorum hepsi aynıdır azize bunları klonlamıştır.

hani tartışmayı uzatmamayım diyorum ama benim ablam fanatik fenerli ne olacak şimdi? kavga mı çıkarayım vay sen ne diyorsun diye. :D

geçin bunları arkadaşlar.

normalde muhabbetin ortasında konuya dönün diyen modlara hep gıcık oluruz ama bu durumda en iyisi konuya dönmek.

hürriyet geliyor mu şimdi :D

Arkadaşım laflarınızın gideceği yere dikkat edin... Beni tutmadığım takımı savunmak zorunda bırakmayın..Genelleme yapma..Nasıl tiplermiş bu Fenerliler'in hepsi de bakim hele.. Benim ailemde ben hariç herkes Fenerbahçeli..Kardeşlerim Fener maçı kaçırmazlar..Lafınızın gideceği yeri bilerek konuşun....

Habere bak Biglia'yı bitirebilmek için federasyondan ek transfer süresi istenecekmiş :)

Fotomaç

Bunu bekliyordum doğrusu, bir hafta daha satış yapabilmek için kendileri istese daha iyi olur süreyi yoksa 1 aydır transfer yapamayan takım 1 hafta da mı bitirecek transferi?

her transfer döneminde olduğu gibi Galatasaray taraftarı gene aynı şiiri okuyor arkadaşlar

ne hasta bekler sabahi,

ne taze oluyu mezar,

ne de seytan bir gunahi,

seni bekledigim kadar.

gecti istemem gelmeni,

yoklugunda buldum seni;

birak vehmimde golgeni,

gelme, artik neye yarar?

Bunu bekliyordum doğrusu, bir hafta daha satış yapabilmek için kendileri istese daha iyi olur süreyi yoksa 1 aydır transfer yapamayan takım 1 hafta da mı bitirecek transferi?

olabilir abi. ben mesela kaç yıldır dersleri veremedim veremedim ne zaman baktım 7 sene doluyor çatır çatır vermeye başladım aynı hesap :D

Fotomaç

Açıkcası ben artık Biglia'yı istemiyorum. Yani gelmek isteyen gelir. Gelmek istemiyorsa, bu kadar ısrar edilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt