Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

En iyi fenerliyi ben öpeyim kapatın

Bakın bugün tüm gün girmedim bana bir güzel haber söyleyin en azından içinde umut olsun.

Çok saçma konuşuyorsun. Fenerbahçe'li akraban, eşin, dostun, arkadaşın yok mu hiç ? Benim var ve gayette iyi tipler hepsi de :).

Dost,fikrini söyle tabiki de,çelişki kelimesinin çekirdeğine inmiş cümlelerini empoze etmeye çalışma.Yani bir GS'lı ezeli rakibi hakkında olumlu olmak gibi bir zorunluluğa sahip değildir ki buda mantıklı olandır.

her transfer döneminde olduğu gibi Galatasaray taraftarı gene aynı şiiri okuyor arkadaşlar

ne hasta bekler sabahi,

ne taze oluyu mezar,

ne de seytan bir gunahi,

seni bekledigim kadar.

gecti istemem gelmeni,

yoklugunda buldum seni;

birak vehmimde golgeni,

gelme, artik neye yarar?

aha geçen ağustos kupadan elendikten sonra aynı şiiri yazmıştım foruma nostalji oldum :D

En iyi fenerliyi ben öpeyim kapatın

Bakın bugün tüm gün girmedim bana bir güzel haber söyleyin en azından içinde umut olsun.

batdal konya'da. kiralık. eee..umut nerde dersen. belki çoşar, eder, acayip bir form grafiği yakalar gelecek sene oynar takımda.

biraz zorladım ama sen istedin. :)

selam arkadaslar, haber varmi? transfer sezonunun bitmesine saatler kaldi.

Dost,fikrini söyle tabiki de,çelişki kelimesinin çekirdeğine inmiş cümlelerini empoze etmeye çalışma.Yani bir GS'lı ezeli rakibi hakkında olumlu olmak gibi bir zorunluluğa sahip değildir ki buda mantıklı olandır.

Ben sadece hepimizin iç içe yaşadığını söylüyorum. Ben mi çelişkideyim yoksa Aziz Yıldırım tüm Fenerbahçe'lileri klonladı diyen arkadaş mı çelişkide. Bir daha düşün bakalım ? :)

Çok özür dilerim sizlerden.. bazıları benim kötü niyetli olduğumu söylemiş.. isterseniz banlayın beni.. tekrar özür dilerim.. yazmam hataydı..

soyadını değişik yapsaydın fenerli olmanda sorun yoktu ama soyadın cok batıyor be arkadaşım:D

Çok özür dilerim sizlerden.. bazıları benim kötü niyetli olduğumu söylemiş.. isterseniz banlayın beni.. tekrar özür dilerim.. yazmam hataydı..

gel ortak bir yol bulalim seni cimbomlu edelim, maadem sayfamizdasin hosgeldin be renktas:D

hocam senin de soyadı çok dikkat çekiyor yahu :) şansa bak.

sizin transfersizlik ne olacak? gerçi en azından kadronuzda adam var oynayacak. gerçi fener enteresan takım, her zaman büyük takımları yenip küçük takımlara takılmıştır. gene öyle olacak gibi geliyor ama, trabzon'u resmen ezdi. ama bir önceki hafta buca'da rezaletti.

Fbli dostum yok arkaşım var sülalemde çok şükür hepsi GALATASARAY lıdır.

Bjklilerde dost olmayı tercih ederim.

Adamlar forumunda 6s diyolar sen dostluktan bahsediyosun.

Nurullah o kadar çok entry mi beğendin ki g.tüm kalkacak yakında. Kız olsam verirdim de eyvallah baba:D :tiphat:

Ben sadece hepimizin iç içe yaşadığını söylüyorum. Ben mi çelişkideyim yoksa Aziz Yıldırım tüm Fenerbahçe'lileri klonladı diyen arkadaş mı çelişkide. Bir daha düşün bakalım ? :)

en iyi 3 arkadaşım fenerli renkdaş sana katılıyorum genelleme yapmak çok yanlış kötüler tipleri şöyle diyerek kestirip atamayız

Adamlar forumunda 6s diyolar sen dostluktan bahsediyosun.

tamam Emre kardeş, fikrini belirttin anladık, konuyu değiştirelim. söyle mesela, sen şimdi volkan şen'i mi istersin, sezer öztürk'ü mü? hah konu size.

İç içe yaşadığımız doğru tabiki de,camiaların kültürleri yavaş yavaş taraftarlarının içine işler o kültürle yoğurur.Biz Galatasaray kültürünü öğreniriz yıllar yılı,onlar fenerbahçe.İkisi arasında ki farkı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum.

arkadaslar iyi hos tamam fenerlide hosgelir, ama bizim durumumuzdan onlara neki? daha gecen millet bizle dalga geciyordu, hem bunlara noldu böle

bi trabzonu yendiler diye sampiyonluk havasina girmisler

bu takim daha gecen 3.lig takimi 29yillik hasretine devam ettiren

YENI MALATYASPORA yenilmedimi???

ne diye kendimizi kücük görelimki?

Adam hasta beyler.

Adamlar forumunda takımımızın ismini yanlış yazıyorlar sen dostluktan bahsediyosun.

O forumda öyle yazanlar ilkokul çağındaki çocuklar. Onlara ve gözünü hırs bürümüş fanatiklere bakarak Fenerbahçe'lilerden dost olmaz diyorsan saygı duyarım.
tiphat.gif

İç içe yaşadığımız doğru tabiki de,camiaların kültürleri yavaş yavaş taraftarlarının içine işler o kültürle yoğurur.Biz Galatasaray kültürünü öğreniriz yıllar yılı,onlar fenerbahçe.İkisi arasında ki farkı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum.

Anlatmana gerek yok tabi ki. Ama gelen Fenerbahçe'lileri de saygı ile karşılamak gerekir. Dalga geçerek değil. Bu benim görüşüm. Başkalarının görüşlerine de saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt