Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Onur sözleşme uzattı 2013e kadar

Parası neyse vericen alıcan bu adamı çıkıcan üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı:D

images

Abi adamlar Fatih Tekke , Abdullah Ercan , Ogün , Tolunay bu adamları 3 büyüklere kaptırdılar hiç bişey yapamadılar ama alsak iyi olur bence :D

onları bilerek bıraktılar.fatih tekke önce zenite gitti zaten.ben hami yi biliyorumda adam böğürmüştü Galatasaray da oynucam diye jubile yaptı trabzonda:D

Sezon sonu Trabzonsporda

Onur

Selçuk

Egemen

Ceyhun

bu adamların sözleşmesi bitiyor serbest kalıyolar. Akllı davranıp şimdiden ayarlamalı bu futbolcuları. Bedava futbolcu alıyosan böylelerini alın sonra canımızı yiyin

aman renktas sutten agzimiz yandi birkere lutfen beles deme :D artik messi, mesut, ronaldoyu bile istemem bedavaya :D kadromuzdaki beleslere bak bir boka yaramiyor.

Sezon sonu Trabzonsporda

Onur

Selçuk

Egemen

Ceyhun

bu adamların sözleşmesi bitiyor serbest kalıyolar. Akllı davranıp şimdiden ayarlamalı bu futbolcuları. Bedava futbolcu alıyosan böylelerini alın sonra canımızı yiyin

Onur'la sözleşme uzatırlar diye düşünüyorum. Selçuk'u ne pahasına olursa olsun almak lazım, Ceyhun'da iyi gider.

Ne Onur ne Selçuk gelir bu takıma. Adamlar seneye CL ye gidecek yüksek ihtimal. Dua edin de trabzon ligi 3. bitirsin biz de Türkiye Kupasını alalım. O zaman bi ihtimal alırız o da bi ihtimal Onur gelmez kanımca

Onur'la sözleşme uzatırlar diye düşünüyorum. Selçuk'u ne pahasına olursa olsun almak lazım, Ceyhun'da iyi gider.

Uzatmamış onur renktaş federasyon ve transfer sitelerinde bu sezon bitiyor sözleşmesi uzatsa en azından federasyonun sitede güncellenirdi. Yarın 17.00 a kadar uzatamazlarsa sezon içi uzatılmıyo galiba bilmiyorum

Bu sene Avrupa'da olmazsak transfer konusunda acayip şekilde sıkıntı yaşayacağız. Yazın yine revizyona gidilecek büyük ihtimalle, süreç onu gösteriyor ve REYKART varken adını kullanabiliyorduk en azından, Avrupa'ya gidemezsek adını kullanabileceğimiz hiç bir şeyimiz kalmayacak... Almak istediklerimiz rakiplerimizi tercih bile edebileceklerdir belkide...

kim gelecek. son durum lütfen. uçağa yetişecem, durum özeti almazsam içimde kalır ??? var mı gelebilecek birisi ? Biglia fln ??

zaten formica biglia transferleri tutmadi, ondan once diyorlardi bundan once sadece bir tahminleri tutmamisda %75 dogruluklari var :D cocuklari kandiriyorlar ;) veli kavlak, yasin pehlivan, rosicky, ledesma unutmuslar herhalde.

ha bide cikip adam gibi aciklama yapmamalari beni deli ediyor zaten.

yahu deseler, bize bir adam kesin dedi gaza geldik, meğer değilmiş, insanlar 2 homurdanır sonra unutur. ama hemen "inanmıyorsanız okumayın tamam mı :( gidin fotomaç okuyun :( istemiyoruz sizi :(" yazmaları, bunu neredeyse her gün 5-6 kere yazmaları insanları bıktırıyor.

bu arada tutturamadıkları isimler arasında sercan da varmış. ben o dönem yoktum forumda, diğerlerinde vardım da :)

Ne Onur ne Selçuk gelir bu takıma. Adamlar seneye CL ye gidecek yüksek ihtimal. Dua edin de trabzon ligi 3. bitirsin biz de Türkiye Kupasını alalım. O zaman bi ihtimal alırız o da bi ihtimal Onur gelmez kanımca

CL ye giderlerse evet almamız mucize olur. Ama ligi 2. bitirirlerse unutsunlar CL yi zaten elemede elenirler ozaman alabiliriz kanımca :D o yüzden Bursa nın olmasını bekliyom şampiyon Fb de ikinci olsun Trabzonda büyük cümbüş var bidahaki transfer dönemi çünkü :D

ONUR RECEP KIVRAK - Futbolcu Bilgileri TFF

Oynadığı Takım Başlangıc Tarihi Bitiş Tarihi Lisans Türü Lisans Veriliş T.

TRABZONSPOR A.Ş. 15.01.2008 31.05.2011 Vize 15.07.2010

TRABZONSPOR A.Ş. 01.06.2011 31.05.2013 Dönem Harici Sözleşme Yenileme 24.02.2010

onur uzattı yaw düzgün bakın

linten oyuncu hareketlerine tıklayın

Bu sene Avrupa'da olmazsak transfer konusunda acayip şekilde sıkıntı yaşayacağız. Yazın yine revizyona gidilecek büyük ihtimalle, süreç onu gösteriyor ve REYKART varken adını kullanabiliyorduk en azından, Avrupa'ya gidemezsek adını kullanabileceğimiz hiç bir şeyimiz kalmayacak... Almak istediklerimiz rakiplerimizi tercih bile edebileceklerdir belkide...

tam onu diyecektim, fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebilir, böyle bir durumda zaten maddi güçleri var, bir de bunu kullanarak toplarlar piyasadan iyi türkleri.

Mehmet Topuzu alalım o da Keita gibi hem daha da pahalı kesin kalitedir.;):D

Bu arada Dia +Stoch bir Keita etmedi istatistiklerde hatta Pino bile totalde geçti bunları sanırsam ;)

Ahh Carlos ah özlemiş midir acaba koca dayağını:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt