Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

ONUR RECEP KIVRAK - Futbolcu Bilgileri TFF

Oynadığı Takım Başlangıc Tarihi Bitiş Tarihi Lisans Türü Lisans Veriliş T.

TRABZONSPOR A.Ş. 15.01.2008 31.05.2011 Vize 15.07.2010

TRABZONSPOR A.Ş. 01.06.2011 31.05.2013 Dönem Harici Sözleşme Yenileme 24.02.2010

onur uzattı yaw düzgün bakın

linten oyuncu hareketlerine tıklayın

Senin belirttiğin sözleşme değil. Futbolcu Lisansı. Lisanslarında süresi oluyor o süreyi uzatmış galiba LİSANS yazıyor

en buyuk dilegim yarin bir volkan patlamasinin olmasi ama nerde:)

Mehmet Topuzu alalım o da Keita gibi hem daha da pahalı kesin kalitedir.;):D

Bu arada Dia +Stoch bir Keita etmedi istatistiklerde hatta Pino bile totalde geçti bunları sanırsam ;)

Ahh Carlos ah özlemiş midir acaba koca dayağını:lol:

Dia + Stoch + Pino + Volkan Şen = Abdul Kader Keita

Bu sene Avrupa'da olmazsak transfer konusunda acayip şekilde sıkıntı yaşayacağız. Yazın yine revizyona gidilecek büyük ihtimalle, süreç onu gösteriyor ve REYKART varken adını kullanabiliyorduk en azından, Avrupa'ya gidemezsek adını kullanabileceğimiz hiç bir şeyimiz kalmayacak... Almak istediklerimiz rakiplerimizi tercih bile edebileceklerdir belkide...

abi sadece rijkaarda gerek yok suan kadromuzu saysan milan baros harry kewell arda misimovic vs. iyi oyuncularimiz var burda fenerdende bjkdende daha fazla taninan bir takimiz hemde fazlasiyla o yuzden yonetim yeterki parayi versin herkes gelir ;)

Uzatmamış onur renktaş federasyon ve transfer sitelerinde bu sezon bitiyor sözleşmesi uzatsa en azından federasyonun sitede güncellenirdi. Yarın 17.00 a kadar uzatamazlarsa sezon içi uzatılmıyo galiba bilmiyorum

bildigim kadariyla uzatabilirler ;) kayit edildiyse ki edildi zaten

Dia + Stoch + Pino + Volkan Şen = Abdul Kader Keita

bir ara diyorlardı ki türkiye'de, galatasaray gibi kanat oyuncuları olan takım yok. bir ara dediğim geçen sene.

şimdi kanatta oynayacak adam yok. göbekten devşiriyoruz. göbek oyuncumuz da yok, onların nereden geldiği hiç belli değil.

yahu deseler, bize bir adam kesin dedi gaza geldik, meğer değilmiş, insanlar 2 homurdanır sonra unutur. ama hemen "inanmıyorsanız okumayın tamam mı :( gidin fotomaç okuyun :( istemiyoruz sizi :(" yazmaları, bunu neredeyse her gün 5-6 kere yazmaları insanları bıktırıyor.

bu arada tutturamadıkları isimler arasında sercan da varmış. ben o dönem yoktum forumda, diğerlerinde vardım da :)

:D bizim sitemizde reklam yok :D koyun reklam abi sanki bana ne reklam olup olmadiginda :D adam gibi cikip bir aciklama yapin ki bence formica biglia transferinde yanildilardan degilde biraz erken net konustular ama en azindan bir dogru duzgun aciklama yapabilirlerdi, neyse bosverelim scoutgsyi biz transferimize donelim az kaldi insallah mr polat iki uc tane bomba transfer yaparda takim biraz toparlanir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt