Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Yabancı oyuncu almak saçma zaten şu saatten sonra.Alınabiliyorsa volkan şen alınsın.Gerisi sene sonuna kaldı.

anteple eskişehir maçlarını alırsak bakalım yine böyle mi konuşcaksınız...

ayıptır söyledikleriniz bir galatasaraylıya yakışmaya sözler...

bence türkiyenin en iyi kadrolarından birine sahibiz biz...

bunu kimse inkar edemez...

Böyle diye diye lig bitti :sad007:

Bu transfer döneminde yapabileceğimiz en iyi iş su gibi Para akıtan İngiltere'den herhangi bir takıma Arda'yı 12-15 arası bir rakama itelemek olurdu ama sakat olduğu için onu da yapamadık.

Beyler çok ciddiyim, seneye vizyonlu bir yönetimle Anelka'yı alabiliriz. Para olsa keşke-Baros-Anelka ah ulan ah :D

Bu transfer döneminde yapabileceğimiz en iyi iş su gibi Para akıtan İngiltere'den herhangi bir takıma Arda'yı 12-15 arası bir rakama itelemek olurdu ama sakat olduğu için onu da yapamadık.

Arda'yı niye iteliyoruz takım hücum edemiyor, tek yaratıcı oyuncumuzu kovalıyoruz.

efendim ben iyi bir Galatasaraylıyım söylediklerim bana degilde bu tabloyu oluşturanlara hiç yakışmıyor, 8 as oyuncu hikayesi tamamen balondur,

kewell - baros -arda zaten sakat sakat dolaşacaklar , pino kesinlikle bizim oyuncumuz degil, zapata ayrı komedi ,stancuya 6 milyon euro verdigimizi duyan romenler

sadece gülüyorlar..

ben bu forumda yeniyim ama bu görüşlerimi başka yerlerde cok uzun zaman önce aynen söylemiş ve malesef bu günleri tahmin etmişdim şimdide size söyleyecegim

yeni transfer culionun vasat bir oyuncu oldugu , yektanın bizim ortadaki kara deligi kapatacak bir oyuncu olmadıgını, stancu transferinin yeni ve muhteşem bir kazıklanma hikayesi oldugunu acık acık söylerken acı duyuyorum ama gerceklerin üstünü kapata kapata geldigimiz nokta lig onunculugu ,geriside herhangi bir yoruma mahal bırakmıyor...

kardeş sende burdasın bizde burdayız...zaman gösterecek herşeyi...

anteple eskişehir maçlarını alırsak bakalım yine böyle mi konuşcaksınız...

ayıptır söyledikleriniz bir galatasaraylıya yakışmaya sözler...

bence türkiyenin en iyi kadrolarından birine sahibiz biz...

bunu kimse inkar edemez...

Hiç sakat oyuncumuz olmasa dediğine kısmen katılabilirdim.Kullanamdığın futbolcular kaliteli olsa ne olur.Hem bu saatten sonra başarı anca filmlerde olur.

Bu yönetime seni koy beni koy daha güzel kadro kurarız, başkan ve yönetim zerre klubü düşünmüyor.Varsa yoksa cepleri.

Arda'yı niye iteliyoruz takım hücum edemiyor, tek yaratıcı oyuncumuzu kovalıyoruz.

Ben de aynı fikirdeyim ama hem Arda kurtulur hem de biz başka bir zaman bulamayız onu satmak için. Gitsin kurtarsın kendini. Eğer böyle 1 ay oynayıp 2 ay sakatlanacaksa tabi Emre gibi tutunamaz oralarda.

Eğer Volkan Şen gelirse Arda Turan sezon sonu yolcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt