Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Hiç boşu boşuna konuşmayın taraftarın yğzde 75i bu yönetimden nefret ediyor.Ua ve yalakaları dışında fazla buna itiraz eden olmayacaktır.Bugün ya da yarın gidecek.Artık sizde polat holding spor fc'yi tutarsınız.

Hiç boşu boşuna konuşmayın taraftarın yğzde 75i bu yönetimden nefret ediyor.Ua ve yalakaları dışında fazla buna itiraz eden olmayacaktır.Bugün ya da yarın gidecek.Artık sizde polat holding spor fc'yi tutarsınız.

ua danda nefret ediyorum .

Final felan kapatın gitsin millet kafayı yemesin tüm gün

Ali Haşhaş radyosporda misimoviç affı için başkan bugün yarın hagi ile konuşacak dedi,transfer içinde 17.00 kadar bekleyelim bakalım dedi...

Scoutgs'de bir arkadaş böyle yazmış. Radyospor'u dinleyen var mı?

11 + 5 Rijkaard'ı da ekonomik boyutu düşünmeden yolladık :tiphat:

ilk yarı ortalarında

rijkaardı yollamak yerine

servet balta sapr ayhanı kadro dışı bıraksaydık şu an çok farklı bir konumda olabilirdir.

bundan daha kötü olmazdık en azından

zusahasdhads son gününde taraftarı kandırmak için aldıkları adamı son dakka gene affedecekler.

Adnan Sezgin : Gelin He deyin Formica nın bonservisini 120 takside bölelim . Bak bunu kimseye yapmam ha ... Sevildiğinizi bilin . Genelde ben bonservissiz oyuncular üzerine çalışırım .

Old Boys Başkanı : Ne o Hacı Futbolcumu alıyon yoksa konut kredisimi . Yörü git len ... Böylesini nasıl yönetici yapıyolar Hayret yaaa :)

Ali Haşhaş radyosporda misimoviç affı için başkan bugün yarın hagi ile konuşacak dedi,transfer içinde 17.00 kadar bekleyelim bakalım dedi...

Scoutgs'de bir arkadaş böyle yazmış. Radyospor'u dinleyen var mı?

hala orayı mı takip ediyon :D

Siteye ilk uye oldugumda uyeligimin silindigine dair bir mesaj geldi..

Sonra karsı mesaj yazdım...TC kimlik numaram ile soyadımın Fener oldugunu gosterdim ve uyeligim geri verildi..

Ben oyle komplexli biri degilim... Trabzonspor'u yenmemiz cok garip bir şey degil..Zaten yenecegimiz belliydi... :)

Bence dısardan bakan birinin kadro hakkında yorum yapması daha mantıklı olur herkes icin...

Yoksa kotu bir niyetim yok.. Peace

Eyvallah kardeşim Fenerli olmanın bi mahsuru yok zaten çizgiyi aşmadığın sürece ama ben senden alıntı yapmamıştım ki :D Melih Karakaya diye bir arkadaştan alıntı yapmıştım. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt