Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Onu bunu boşver. Şimdi bu foruma gelmendeki amaç nedir ? Bu kadar Galatasaray'lının arasında nickine Fener yazmandaki amaç nedir ??

Buna izin veren Sİte görevlilerininde amacı nedir anlamış değilim...

Fener ne demek biliyor musun?

Ayrıca öyle olsa bile ben bir sakınca görmüyorum tahrik olmadığı sürece.

Futbol_5

Almanya Bundesligadan çok önemli bir 10 numarayı kadromuza katabiliriz..Bu adam milli takımının da kaptanı..

43 minutes ago via web

Ya yine mi Fener konusu ? bırakın hangi takımı tuttuğunu, konu transfer. yine 50 sayfa tartışma olmadan erkenden bitirin tartışmayı. şurada kalmış 2-3 saat, sıkın dişinizi. gelirse biri konuşuruz, gelmezse belli ne olacağı.

Hagi'nin Bursa'da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Çek golcü dün yapılan çift kalede fırtına gibi esti ve hocasına mesajı sahada verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin hazır olmadığı gerekçesiyle Bursa'ya götürmediği ve maçtan sonra da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Milan Baros, dün haftanın ilk antrenmanında fırtına gibi esti. Çift kale maçta bir hayli hırslı olan ve ikili mücadelelerde eski gücünü yakaladığı gözlenen Çek golcü, performansıyla Hagi'ye adeta "Hazırım" mesajı verdi. Baros'un kupadaki Gaziantep sınavında kadroya alınması bekleniyor.

Aydını kimse kiralık bie istemiyor biz takımı kurtarsın diye oyuna sokuyoruz g.zan desen doktor hastane masrafları yıllık ücretini geçti, H.Balta desen emekli oldun diye evrak yollasan yadırgamaz, Aykut ise sabriyi kaleci yapmaya kalksak 10 yılda olurdu herhalde , barış , sarp , ayhan dan bahsetmiorum bile zaten getirdiğin yabancılar 3. sınıf ve sakat adamlar eeee o zaman işde 10. değil 15. de olursun Kaliye yok kardeşim kaliteeeeeeeeeeeee kafayı yedik beeeeee

Futbol_5

Bu oyuncu frikikleriyle meşhur ve zamanında Almanya liğinde yılın futbolcusu olmuş bir isim...saat 15:30 da açıklayacam ismini...

30 minutes ago via web

GSTV yayini bulacak babyigit varmi ?

Eskisehire karsi macimiz var.

Nickim Fenerbahce degil...

Defalarca acıkladım...Fener benim soyadım... Galata da olabilirdi ;)

Uye oldugum zaman, uyeligimin silindigine dair mail aldım...Isim soyisim formatında olmadıgını soylediler..

Ben de TC kimlik nomu verip ispatladım..

Neden bu kadar garip karsılıyorsun?? Buraya Hasan Celebi diye de girebilirdim...Takımı Galatasaray da yapabilirdim..

Alttan alttan laf da sokabilirdim..Ama yapmadım...

teşekkürler böyle yaptığın için.

Ajax'tan Ebesilyo'yu alalim.

Hagi'nin Bursa'da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Çek golcü dün yapılan çift kalede fırtına gibi esti ve hocasına mesajı sahada verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin hazır olmadığı gerekçesiyle Bursa'ya götürmediği ve maçtan sonra da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Milan Baros, dün haftanın ilk antrenmanında fırtına gibi esti. Çift kale maçta bir hayli hırslı olan ve ikili mücadelelerde eski gücünü yakaladığı gözlenen Çek golcü, performansıyla Hagi'ye adeta "Hazırım" mesajı verdi. Baros'un kupadaki Gaziantep sınavında kadroya alınması bekleniyor.

Riske etmeye gerek yok bence. Antep'te oynayıp 1 ay olmamasını istemeyiz herhalde, temkinli davranmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt