Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Bence yabancı transfere gerek yok ön liberoya iyi bir türk oyuncu alınmalı zaten 4 tane yabancı transferimiz olacak inşallah. Neill-Baroş-Kewell-Misimovic

Misimovic'i Arda,Baros,Cana ile oynamadan yok ettik şaka gibi arkadaşlar :S

Stada gidenler Şu misimoviç'e biraz tezahurat yapsın ihtiyacımız var şu adama yavv misi misi misimoviç misi misi misimoviç..

[video=youtube;pzosJSdUr1w]https://www.youtube.com/watch?v=pzosJSdUr1w[/video]

ÜŞÜYORUZ REYİZZ

1187__452-zvjezdan-misimovic.jpg

Resmi sitede bu fotografi koysun indexe. :asd:

altına yazsınlar Necati "my names is misi misi from Galatasaray" :)

futbol_5 her kimse katabiliriz demiş. Misi olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle bi isim sallıcak. Ne yani şu an misi'yi affetmek için mi uğraşıyolarda katabiliriz diyo. Öyle ise şu an yönetim büyük ihtimalle Hagi'ye yalvarıyordur.:)

unuttuğumu zannetme emrah. yok öyle oraya bir laf atıp kaçmak. 1.30 saat sonra bir beklediğimiz bir transfer olmazsa (bu ya volkan şen yada misimovic'in affedilmesi olur) banlanman için elimden geleni yapıcam. ceza almazsan bende duyumculuğa başlarım.

Aynen.Bi kere de formica galatasray da filan dedi.

bursa ile aramızdaki kalite farkı giderek açılıyor adamların sercan miller turgay gibi 3 forveti var gittiler altidore aldılar. bu yönetim kalmaya devam ederse şampiyonluk mücadelesi biel hayal seneye yine erkenden havlu atarız. altidore miller ikilisi bu ligde çk can yakar.

Bu takım kesinlikle çift forvet oynamalı ne olursa olsun artık.

futbol_5 her kimse katabiliriz demiş. Misi olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle bi isim sallıcak. Ne yani şu an misi'yi affetmek için mi uğraşıyolarda katabiliriz diyo. Öyle ise şu an yönetim büyük ihtimalle Hagi'ye yalvarıyordur.:)

Misi o aklı sıra kafa buluyo adam ;)

dün son kalede arda turan hangi dünya devine transfer oluyor diye bişey vardı dinliyemedim :) neymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt