Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Biz Semih Erdem'i Kartalspor'a kiralık mı verdik bilgisi olan var mı ?

Ballack diyor herkes bu adam gelmez beyler. 34 yaşında ama ligi süpürür fakat gelmez.

Acaba Misi ile Hagi'yi biz mi barıştırsak. La olum hadi leyn öpün birbirinizi fani dünya. Bugün varız yarın yokuz. Bak Hagi sen büyüksün affet şu garibanı. Bak misi sende küçüksün özür dile la:). Felan gibi bişi desek Hagi affeder mi:)

Hagi Affetse bile OYNATMAZ...

hagi misiyi kendisi gibi efsane olucak diye oynatmıyor zaten ... ( solda da denedi rezil etmek için baktı olmuyo sen var sakız çiğnemek dedi gönderdi adamı )

Hagi kadro disi,misimovice af :)

Altidore'yi davullu ve zurnali bir sekilde karsilamislar. :o

Şimdi taraftara söyle bir soru sorulsa,

Hagi mi Misimoviç mi diye ne olurdu cevap ?

Acaba Misi ile Hagi'yi biz mi barıştırsak. La olum hadi leyn öpün birbirinizi fani dünya. Bugün varız yarın yokuz. Bak Hagi sen büyüksün affet şu garibanı. Bak misi sende küçüksün özür dile la:). Felan gibi bişi desek Hagi affeder mi:)

Kadro dışı kaldığı sürede, sahada olmasa dahi, 1 kere tezahürat yapıldığını duymadım Misi için. Hadi onu geçtim. Baros'a ne kadar destek olunduğunu, ne kadar sevildiğini gösterecek çapta hareket de yapılmadı, ne pankart, ne tezahürat.

[video=dailymotion;xehiro]https://www.dailymotion.com/video/xehiro_zvjezdan-misimovic_sport[/video]

Return of the king:D

Bursa işi yine götürecek gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt