Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

bu takım en geç fb veya bjk maçlarında yenilinceği için o zaman yönetimi göndeririz o zamana kadar işkenceye devam..

Gülüyorum ağlanacak halimize. Lig başladı 3. hafta olacak bugüne kadar bir cacık olmamış taraftar son bir ümit dk. ları sayıyor. Bizleri bu hale düşürenlere yazıklar olsun.

kesinlikle gönderilecek diyen polat ın,misinin hagi ye o kadar lafından sonra , hayır affedip takıma katılmasını sağlayacağız demesinin bana göre tek nedeni vardır??

hagiye istifa ettirmek..

daha da başka açıklamas yok..

hiç olmazsa misi kaldı sanırım belki affederler

ulan altılı ganyan iyi para verdi bugün ha 40.000 lira bereket versin keşke oynasaydım ya...:(

Yeni transferimiz Misimovic olur. Polat gururla aciklar valla. :D

50 m.€ harcadık diyelim ve başarılı olamadık ,o borcun faizini bile ödeyemezsin o zaman çıkıp sen mi kurtaracaksın takımı.2012'yi bekle diyor başkan pozitif nakit akışı için , Barca bütün kupaları topladı yıllık net karı 3 m.€ olarak açıklandı.Hayat sizin kurguladığınızdan farklı.

fb bjk hatta liverpool,real madrid ,man city düşünmüyor bunu sen tutmusun para harcamamaktan bahsediyorsun.haberin varmı fb son 3 yılda ne harcadı.görürüz bakalımfb bizden önce geçer o söylediğiniz kriterleri.mustafa sarpa dewammmmmm..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt