Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

beyler son kez yazıyorum 7 saat falan yok transfer sezonunun bitmesine saat 17.00de kapanıyor resmi bilgi budur.kulüpler başvurursa belki 00.00a kadar uzar ama başvuracağını sanmıyorum olsa bu saate kadar olurdu.

fb bjk hatta liverpool,real madrid ,man city düşünmüyor bunu sen tutmusun para harcamamaktan bahsediyorsun.haberin varmı fb son 3 yılda ne harcadı.görürüz bakalımfb bizden önce geçer o söylediğiniz kriterleri.mustafa sarpa dewammmmmm..............

Fenerbahce bu ülkenin an itibariyle mali yapısı en güçlü kulübüdür ,istediği gibi para harcar imkanı doğrultusunda.Biz henüz o seviyede değiliz ama doğru yoldayız.Liverpool satılığa çıktı biz de mi aynı olalım.

Transfer taraftarı değilim. Kimseyede Taraftarlaığımı tartırştırmam. Galatasaray sevdalısıyım. Ve biliyorumki Galatasaray Başkanı hiçbir şart altında kendi takımını satmaz provakatör ilan etmez. Taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylemez. üstelik bir değil 500 kere. Başkanın söylediği tek doğru laf var. Galatasaray Türkiyedir. Öyleyse adam gibi yönetilmelidir yalanla palavrayla değil.

senin gibi transfer taraftarına yazıklar olsun asıl ,Uefa kupasına bakar bakar dururdunuz dağ gibi borçlarla.

Sallamak icin dünyaya gelmis adnan Polat resmen. Ben böyle bir yalanci hic tanimadim sahsen. Daha son aciklamasinda transfer bitmedi dedi. Haketmeyenler gidecek dedi. Hep yalan hep yalan.

batdali, ali turani, musayi vs yolladilar iste...hepsi de, bundan 9999999999999% eminim, yönetim kendisi yapmistir...allah askina FR ile bir yayinci kurulus röportaj yapsin ve bunlai kim getirdi aciklasin...ozaman yönetimin herseyi ortaya cikacak iste..

Son kez söylüyorum

Transfer olmayacak

fb bjk hatta liverpool,real madrid ,man city düşünmüyor bunu sen tutmusun para harcamamaktan bahsediyorsun.haberin varmı fb son 3 yılda ne harcadı.görürüz bakalımfb bizden önce geçer o söylediğiniz kriterleri.mustafa sarpa dewammmmmm..............

Tartışmanıza karışmak istemem ama bence sorun para harcanmasında değil, sorun harcanan paraların doğru harcanmaması, para harcarsın iyi bir takım kurarsın her yıl şampiyonlar liginde kalifiye olur bir üst tura çıkarsın böylece harcadığın paraları kulübün ekonomik yapısına zarar vermeycek bir duruma getirirsin, yani aslında kulüp ekonomisi ile sportif başarının paralel olduğu bir dönemde doğru para harcama politikaları çok önemli bir hal almaktadır.

Ben isim yada başka birşey söylemiyorum

Ben olacak diyorum Onur olmayacak diyor.

Ok bekleyip görecez :)

Özhan baskana ana avrat küfreden taraftar simdi onu baş üstüne getiriyor. bu mudur Galatasaray sevdalısı olmak

taraftar olarak genelleme yapmayalim...daha cok medya daki insanlari onu el üstü yapiyor..

canaydin dna nefret ediyorum...3 dünya yildizi getirecegim diyerek yalan söyleyip baskan olmus bir sahis ve gs nin cökmesinde ayni anda polatin baskan olmasinda en büyük pay sahibidir...bir de heykelini dikiyorlar...yazik

Evet Bony Wilfried Vitesse'ye gitti. Hollandanin orta sinif takimi, sahibi zengin bir Gürcü, Abrahamovicin kankasi'mis.

Transfer olacak diyen arkadaş neye göre olacak diyor,

Olmayacak diyen arkadaşlar neye göre olmayacak diyor :asd:

Bence de olmaz artık bir kaç saat kaldı birisi gelecek olsa basında haber çıkardı.

formica yi premier ligde izleyecegiz,cok iyi oynarsa sezgin kufur yagmuruna tutulur

Gelen SON dakika bilgilerine göre transfer kesin olarak bitmiştir.(olmayacak) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt