Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

selam :).en büyük transferler tabiki özevlatlarımız berkin,bilal ,cem sultan olacaktır :D

sen alt yapıyı baya bir takip ediyorsun, bu Bilal bugüne kadar fazla ismi duyulmamıstı, ne zaman göze girdi veya bir yerden mi geldi? bilgi verebilirmisin?

Hürriyet Güçer, 6 aylığına Gaziantepsor'da.:happynew:

Neill ve Kewell kupa macinda olacaklar mi?

Bu transfer döneminde, sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanabilir miydi? Bence evet. Orada özgüven kazanana kadar oynasaydı daha iyi olmaz mıydı?

ya olay özgüveni baska takımda degil, Galatasaray'da kazanması. tam olarak anlamadın demek istedigimi. mesela Bank Asya da oynayan bir futbolcu kendi takımında öz güveni daha fazladır ama ne zaman bir büyük klübe gelip taraftar önüne cıktıgı an eli,ayagı titrer. ve böyle bir durumda iken Ufuk ıslıklanmalar ve yuhalanmalar ile karsılastı

@ Nuray o zaman daha fazla sesini cikarsin Tugay, Hagi pek isine karisilmasini istemeyen bir karektere sahip. Tugay gereginden fazla saygi gosteriyor

saygilar

o birlesme paralari gelir gider tablosuna girmez bilancoda gorunurler pasif olarak

ben zarar artmis diyorum, yani fazla para harcamisiz saga sola tazminata ucak biletine maaslara

saygilar

Bende sana diyorum ki kimse zaten şu an Galatasaray'ın karda olmasını beklemiyor. Biz gelecekten bahsediyoruz sen halen geçmişten. Neyse ben daha uzatmak istemiyorum ne desem boş. Seneye zarar azalırsa beni hatırlarsın.

ya bencede en büyük sorun TD de hagi bu takım için gerçekten yetersiz,yıldızlarla dolu bi takımı her antrenör bi yerlere getirebilir önemli olan kısıtlı imkanlarla bişeyler başarmaktır.tamam şampiyon olalım demiyoruz ama takım en azından bi umut versin olmaz mı? adamlar sahada boş boş koşuyor hagi de çıkıp iyi mücadele ediyoruz diyor,iyi mücadele etmeyelim o zaman ya ama birazcık iyi oynayalım olmaz mı ?????

Adnan Polatin bir gram saygisi olsaydi taraftarlara coktan istifa ederdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt