Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

FCN BLOG misi konusunda önümzdeki günlerde takıma katılma konusunda bi gelişme olabilir diyo..

Sundan emin ol renkdas, o FCN her kimse tamamen baska bloglardan, twitter hesaplarindan duyduklarini kendi bloguna tasiyor. Eger Basketbol ve Voleybol branslarindaki takimlarimiz hakkinda bilgi almak istiyorsan FCN'yi ciddiye al, ama yoksa basklarinin duyumlarini kendilerininkiymis gibi gostermekte baska bir sey yapmiyorlar.

banlayın abi şu Emre Fener'i. aklı sıra dalga geçiyor bizle. kibar kibar yazıp alttan alttan veriyor ateşi. yeter ya, her sayfada fener tartışması. çık git antuya çok istiyorsan orada konuş kendi takımını.

Fenerbahçe - Galatasaray Euroleague maçını Aziz Yıldırım ve Adnan Polat yan yana izliyor.İki başkan ve yöneticiler salondaki yerlerini aldı.

Bizde transfer bekliyoruz. :)

Tekrar söylüyorum 1.hedef Handanovic, 2.hedef Zapata... Böyle birşey olamaz. Ronaldo'nun alternatifinin ne biliyim Serdar Özkan hadi abartmıyım Volkan Şen olması gibi, attan inip kazığa oturmak gibi bir vaka.

Hocam olur bence. Kaleci mevkii çok özeldir. Para vermek yetmeyebilir bile. Dikkat edersek, transfer piyasasında kalecilerin isimleri pek duyulmuyor. İngiltere milli takımı geçtiğimiz yaz güvenilir ingiliz kaleci bulamadı, ne sıkıntılar çekti. Biz mesela Napoli'den Morgan'ı almak istesek şimdi ne fiyat çekerler kimbilir. Manu 35-36 yaşındaki kaleciyi getiriyor, daha ne örnekleri var.

Fenerbahçe - Galatasaray Euroleague maçını Aziz Yıldırım ve Adnan Polat yan yana izliyor.İki başkan ve yöneticiler salondaki yerlerini aldı.

ben bas bas bağırıyom beklemeyin diye ben maksat sohbet olsun diye takılıyom nöbette :D

renktaş nası sinir olduğumu nası içim içimi yediğini bilsen..küfür etmemk için zor tutuyrum kendimi..

ben de sinir oluyorum, özellikle yapılan transferlere

hepsi yanlış, keşke beni yanıltsalar, ama kesinlikle hepsi yanlış

nonda, gio ve keitanın gitmesi hataydı zaten

alınanlar da yetersiz

banlayın abi şu Emre Fener'i. aklı sıra dalga geçiyor bizle. kibar kibar yazıp alttan alttan veriyor ateşi. yeter ya, her sayfada fener tartışması. çık git antuya çok istiyorsan orada konuş kendi takımını.

O nasil bir soyad , fener diye, kim ki o.

Diego cok iyi oyuncu ama cok extrem seyler yapmaya calısıp sacmalıyor bazen...

S2.jpg

ben rahatsızım arkadaş adnan polat'ın bu kadar aziz yıldırım'la yakınlaşmasından. sen dost olarak (yada bziim bildmediğimiz başka sebeplerle) yaklaşıyorsun , adamlar senle dalga geçiyor. ne galatasaray ağırlığı kaldı ne değerlerimiz. mafettin gittin polat. yakında sen de sezgin kankanla gideceksin zaten (martta kongre var galiba). ondan sonra gidersizn aziz yıldırım dostunun yanına, o iş verir sana.

transferın son gunude geldı vegecıyo almadılar kkımseyı bu saatten sonra kımse gelmez

Yaw arkadaş bu Q7 her hafta içi antremanlara çıkmıyor hafta sonu sahada ne güzel yaw :D

------Zapata--------

Sabri-----Neill-----Cana--------Çağlar

Kazım---Yekta---Culıo-------Emre Çolak

-----Baroş-------Stancu-------

Uyarmı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt