Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Nasılki bir galatasaraylı galatasaray formasıyla şükrü saracoğlu stadında fenerbahçenin diğer lig kulüpleriyle yaptığı maçta fenerbahçe tribünlerinde oturması saçmaysa, bir fenerlinin GSCİMBOM isimli sitede yer alması saçmadır.

Kanal D Transfer Sezonu Süper ligde bu gece 24 : 00 de sona erecek iyi akşamlar dedi spor servisinde

Fbliler de bu foruma üye olabilirmiş. Yüksek forum standartları gereği aramızda barınabiliyor.

Daha öncede angut.com zanneden oldu burayi , gerçi saygisizlik olmadigi sürece olsunlarda, ama ben çözemiyorum hangisi psikolojiyle üye olduklarini, ben hayatta girmem angut sitesine banane.

Kanal D Transfer Sezonu Süper ligde bu gece 24 : 00 de sona erecek iyi akşamlar dedi spor servisinde

Bizde ALP arkadaşı bekliyoruz o saatte. Unuttuk sanmasın. O saate kadar transfer olmazsa kendisine kolpa diyebileceğiz. Transfer olursa özür dileyeceğiz. Kendi adıma böyle.

Arkadaşlar transfer yok. fb-galatasaray basket maçı hangi kanalda

Adam da haklı aslında böyle bir ortamda bulunmamak istemesi doğal :D

ya olay özgüveni baska takımda degil, Galatasaray'da kazanması. tam olarak anlamadın demek istedigimi. mesela Bank Asya da oynayan bir futbolcu kendi takımında öz güveni daha fazladır ama ne zaman bir büyük klübe gelip taraftar önüne cıktıgı an eli,ayagı titrer. ve böyle bir durumda iken Ufuk ıslıklanmalar ve yuhalanmalar ile karsılastı

Ufuk'a gösterilmeyen tahammül, takıma olan bıkkınlığın yansıması. Takım düzelir, Ufuk'un yediği golü çıkarabilecek seviyeye ulaşırsa Ufuk'ta ıslıklanmaz. Durum bundan ibaret. Bu sene için daha çok sıkıntı yaşanabilir bence bizde kaleye geçtiği sürece. Sezon sonu unutulur, takım düzelir filan, herkes desteğini verir. Ben bunu demek istedim.

Ben buradayım aslanım o saate olmazsamda yarın söylersin ne diceksen

Bizde ALP arkadaşı bekliyoruz o saatte. Unuttuk sanmasın. O saate kadar transfer olmazsa kendisine kolpa diyebileceğiz. Transfer olursa özür dileyeceğiz. Kendi adıma böyle.

alternatif

-----------baros---------stancu-----------

-----------------yekta---------------------

culio----------------------------------sabri

----------cana----------barış-------------

çağlar----balta-------servet---------neill

----------------ufuk----------------------

Ben garip bir şey soylemedim...

Alacaktınız, almadıgınıza sasırdım dedim..

Hem Ayhan, M.Sarp ve Barıs ilk yarı en az 15 mac yanyana oynadılar...

Aralarına 4. bir oyuncunun katılmasının ne zararı var anlamıyorum...

Hem bedavaydı sanırım...

senin ne işin var lan bu forumda !

hala transfer bekleyen varmı gerçekden ? bu saatten sonra baptista gelir anca :b5:

alternatif

-----------baros---------stancu-----------

-----------------yekta---------------------

culio----------------------------------sabri

----------cana----------barış-------------

çağlar----balta-------servet---------neill

----------------ufuk----------------------

Barış, sanki 12 kişi var kadroda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt