Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

bizim tüm takım sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı çalışıyo zaten :)

Biz niye gökhan zan'ın sözleşmesini feshetmiyoruz? 1.5 yıldır sakat, ne zaman siteye baksam fizyoterapistler eşliğinde düz koşu yapıyor diyor. sözleşmesi bitiyor tamamda, verin abi 6 aylık alacağını şimdiden göndeirn. nasıl olsa sezon sonuna kadar oynamayacak, niye yemesini içmesini masrafını biz yapıyoruz? (bana kalsa alacaklarını bile vermem .veririm mahkeye, sürüm sürüm süründürürm)

bak mesela adnan polat'ın futbolu bilmediğinin 1 kanıtı daha.

hıncal reis saydırıyor yine:) hangi futbolcuyu izlemeye gidecem maça diyor:)

öyle olurda adam sanki geldiği günden beri isteksiz gibi geliyor bana yada ben mi yanılıyorum...

Hayir adamin yapisi ve karakteri bu... Mehmet battalda öyle aynen Misi gibi... Isteksiz ve hayattan ebzmisler gibi görünüyor ama alakasi yok... Adamin Bundesligada nasilsa burdada öyleydi... Adam cok göze batmiyor (ciktigi maclarda en cok kosan adam oldu hep) yani zeki kosular yapiyor... ama adam birkez olsun yerinde oynamadan önünde baros olmadan arkasinda BAM koyularak destek verildi :) o ne yapsin ?

Abi sen Forvet arkası oyuncusu olsan.. Sol açık oynatılsan.. Forvet arkası oynadıgın maclardada önünde adam gibi forvet olmasa sen isteklimi olurdun ?

yani belki haklısındır ama..

kalitesini tartışmam oynasa o kadar büyük katkısı olur ki takıma...

ama sanki o adam çok isteyerek gelmedi bize bence...

keita1.jpg

:sad007::sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt