Fazlı Yakın
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2011
- 1.697
- 430
- 1.493
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
bizim tüm takım sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı çalışıyo zaten
bizim tüm takım sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı çalışıyo zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük transfer Misimoviç olur!
En büyük transfer Misimoviç olur!
öyle olurda adam sanki geldiği günden beri isteksiz gibi geliyor bana yada ben mi yanılıyorum...
öyle olurda adam sanki geldiği günden beri isteksiz gibi geliyor bana yada ben mi yanılıyorum...
hagi misiyi affederse bütün otoritesini kaybeder
hıncal reis saydırıyor yinehangi futbolcuyu izlemeye gidecem maça diyor
![]()
Abi sen Forvet arkası oyuncusu olsan.. Sol açık oynatılsan.. Forvet arkası oynadıgın maclardada önünde adam gibi forvet olmasa sen isteklimi olurdun ?
diğer nöbete geçelim:tiphat:
Dostlar yavaş yavaş diğer döbete geçme zamanı. Herkesi buraya beklerim, emin olun bu nöbet çok daha çetin ve çok daha uzun sürecek bir nöbet. Kendine güvenenleri bekleriz![]()
Abi sen Forvet arkası oyuncusu olsan.. Sol açık oynatılsan.. Forvet arkası oynadıgın maclardada önünde adam gibi forvet olmasa sen isteklimi olurdun ?