Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

@ Uzeyir genc yasta sistemi ogretiyorlar orada. Turkiyede alt yapi mi var. Benim oturdugum sehirde 5, 6 amator kulup var. Hepsinin en az 5 tane sahasi var. Ve zeminler TR de ki bir cok profesyonel takimdan iyi

tamam işte ben de bunu söylüyorum, adamlar altyapıdan öğreniyolar biz m.sarpa bu saatten sonra 4-3-3 oynatcaz, bizim takımların çoğu özellikle büyük takımlar özentilikten öyle oynuyorlar, 2 forvet vardı eskiden hakan-arif gibi varmı şimdi, ileriye 1 adamı dik sağdaki soldaki ileri geri koşsun (ki burda patlıyo bizim balonumuz) ortadakiler çift yönlü olabilsin (nerdeeeee)..

haginin futbolculuğuna laf eden yokki,td liği daha da kötüye götürüyo ama GSyi

Ben katılmıyorum, Rijkaard çok iyi hoca dünya kabul etmiş ama disiplin yönünden zayıf olduğunu da dünya kabul etmiş. Sonuçta adamın görüşü "bunlar profesyonel, benim işim dadılık değil" şeklinde ama Türkiye'de çalışmıyor. Rijkaard'dan sonra ancak Hagi gibi biri toparlayabilirdi takımı ki, izlediğim kadarıyla en azından lakaytlık azaldı.

misi affedilirse

ufuk

sabri neill servet çağlar

cana cuılo

pino arda

misimoviç

baroş

bazı kişiler herkesi tahrik edip galeyana getirmek istiyorlar ama zannetmiyorum Galatasaray taraftarının bu tuzağa düşeceğini

herkes kendine göre iyi taraftardır

illa ki kin, nefret ve öfke gibi duygularla yola çıkmak gerkmez

Faruk süren'in neler yaptığını bana burda anlattırma sayfalar yetmez.4 senedir BAM 3lüsüyle mutluysan kendi bileceğin iş asıl taraftar olmayan sizlersiniz her maç bam'ı söven adnan polatı söven ama arka çıkanda sizsiniz

birkez olsun ben ne Galatasaray baskanına nede Galatasaray futbolcusuna sövdüm. ilk önce Galatasaray ahlakını ögren sonra konus

chelsea im bombaYI patlattı torres gibi adamı aldı antreman giysisi bile yakısmıs kim bilir forma ne kadar yakısacak

Nihat Doğan ; Geçen Gün Annemle Babamın Düğün Kasetini İzliyodum Baktım Ben Orada Yokmuşum Yoksa Ben Evlatlıkmıyım.

bende söylüyorum..o adam buraya isteyerek gelmedi..her halinden belli..

yanında bam varmış ne alaka..yektayla culionunda yanında bam var ama yırtınıyorlar.

Misimovic neden ayrıldı ki almanya asist kralı olduğu, kariyerini belki çok daha üst düzeye taşıyacağı bir takıma gitmek varken?

Ben katılmıyorum, Rijkaard çok iyi hoca dünya kabul etmiş ama disiplin yönünden zayıf olduğunu da dünya kabul etmiş. Sonuçta adamın görüşü "bunlar profesyonel, benim işim dadılık değil" şeklinde ama Türkiye'de çalışmıyor. Rijkaard'dan sonra ancak Hagi gibi biri toparlayabilirdi takımı ki, izlediğim kadarıyla en azından lakaytlık azaldı.

bence de

lakayıtlık azaldı, takım daha disiplinli, neredeyse sıfır pozisyon veriyoruz rakiplere

gerçi pozisyon üretemiyoruz ama, sonuçta hagi uzun zamandır baros, arda, kewell gibi silahları kullanamıyor

bence de

lakayıtlık azaldı, takım daha disiplinli, neredeyse sıfır pozisyon veriyoruz rakiplere

gerçi pozisyon üretemiyoruz ama, sonuçta hagi uzun zamandır baros, arda, kewell gibi silahları kullanamıyor

onlar müzmin sakat kategörisinde artık bence,bi sezonda max 13-15 maç yaparlar

Ne yani Başkan 2012 kriterlerinden vazmı geçti. :)

2012 kriterleri derken " hic para verip oyuncu almicaz, transfer yapmicaz" anlaminda demedi ki, su birlesme olayi, stat falan, bunlar bitene kadar, bu dönemi mümkün oldukca ekonomik olarak ers isler yapmadan atlamak lazim anlaminda dedi.

Dah dün cikip konustu, Galatasarayin gelecegi parlak dedi. Yani anlayacaginiz su 3-4 senede cektigimiz artik cekmicaz kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt