Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Ben katılmıyorum, Rijkaard çok iyi hoca dünya kabul etmiş ama disiplin yönünden zayıf olduğunu da dünya kabul etmiş. Sonuçta adamın görüşü "bunlar profesyonel, benim işim dadılık değil" şeklinde ama Türkiye'de çalışmıyor. Rijkaard'dan sonra ancak Hagi gibi biri toparlayabilirdi takımı ki, izlediğim kadarıyla en azından lakaytlık azaldı.

takımı toparladı mı sence, ayhan önce de sorumsuz davranıyodu şimdi de öyle, mustafa sarp sahada o yokken de boş boş dolanıyodu şimdi de öyle,hakan balta o yokken de ruhsuz du şimdi de öye bu liste uzar gider yani.bi futbolcu kötü oynayabilir ama kötü mücadele edemez bence.bunu da hagi sağlıyamıyo benim gördüğüm kadarıyla.

takımı toparladı mı sence, ayhan önce de sorumsuz davranıyodu şimdi de öyle, mustafa sarp sahada o yokken de boş boş dolanıyodu şimdi de öyle,hakan balta o yokken de ruhsuz du şimdi de öye bu liste uzar gider yani.bi futbolcu kötü oynayabilir ama kötü mücadele edemez bence.bunu da hagi sağlıyamıyo benim gördüğüm kadarıyla.

takımda lakayıtlık azaldı

oyuncular ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyorlar

önemli hücum silahlarımız sakat, bu nedenle üretkenliğimiz az

Misimovic neden ayrıldı ki almanya asist kralı olduğu, kariyerini belki çok daha üst düzeye taşıyacağı bir takıma gitmek varken?

Wolfsburg'dayken kesinlikle gidemeyeceği bir takıma gitmek istiyordu belki de, hülle olabilir. Sezon sonu garip bir paraya Almanya'da bir takıma giderse anlarız.

Ilk 11'imiz:

Zapata form tutarsa

Sabri

Neill

Servet saatli bomba gibi oynarsa

Caglar iyilesirse

Cana

Culio

Arda donerse

Kewell sakatlanmazsa

Baros donerse

Yekta takima adapte olursa

Nasil 11 ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt