Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Cümleten hayırlı geceler.

Yarın görüşmek üzere.

:tiphat:

Single Love Galatasaray

SON DAKİKA:

Misimovic Büyük İhtimal Affediliyor.Hafta Arası Teknik Yönetimle Bir Araya Gelcek Misimovicin Hafta Sonu Kadroda Olması Bekleniyor !!!

Hakemlerin göz göre göre Bursa'yı korudukları da başka bir gerçek. İlk devredeki maçı da hatırlayalım, dk. 36. Volkan kayıp düşünce yerde topu eliyle önüne çekiyor, sarı kartı da var. Hakem elini cebine atıyor, Volkan olduğunu idrak edince elini usulca yana kaydırıyor. Bu kadarına da yuh diyorum artık.

evet ama yeni bir moda çıktı, "takım zaten kötü, hakeme ne diyelim" diye

eğer bize yapılan hakem hataları febeye yapılsaydı azize kıyameti koparırdı

ayhan ilk sarı kartı haketmiştir, görmüştür, zaten buna kimsenin itirazı yok

ancak ikinci yarıda, sarı kartı olduğunu bildiği için dikkatli davranmış, buna rağmen hakem sarı kartla hiçbir alakası bulunmayan bir pozisyonda ayhanı oyundan atmıştır

ayhanı sevmeyebiliriz ama sarı kartla alakası olmayan pozisyonda bazı arkadaşların haksız tepkisi var adam. eğer ayhana verilen sarı kartsa türkiyede her foule sarı verilmesi lazım.

Single Love Galatasaray

SON DAKİKA:

Misimovic Büyük İhtimal Affediliyor.Hafta Arası Teknik Yönetimle Bir Araya Gelcek Misimovicin Hafta Sonu Kadroda Olması Bekleniyor !!!

Bunun üzerine Polat'dan "Hagi'nin arkasındayız" açıklaması bekliyorum..

Yerim Azizi'de Demiröreni'de hiçbiri adam değil.İşte asıl sorunda bu futboldan bi haber inşaatcı tayfasını başkan yaparsanız bütün takımlara müstahaktır bu başarısızlıklar asıl tepkiyi taraftar koymalıki dediğini yaptırsın klübün sahibi taraftardır başkan taraftarın dediğini yapmak zorundadır.Ama adnan polat takım kendisinin gibi kendi şirketi gibi para harcamıyım sportif başarıyı düşünmez inşaatcı kafası

çünkü Adnan Polat ve Galatasaray başkanları Galatasaray lıdır.

evet ama yeni bir moda çıktı, "takım zaten kötü, hakeme ne diyelim" diye

eğer bize yapılan hakem hataları febeye yapılsaydı azize kıyameti koparırdı

kaç yıldır hakemler mahvetti bizi yeter artık. her maç aleyhimize hata yapılıyor. bursa bu ligde en çok kollanan takım.bizim 2 maçı da hakemle aldılar.

Hakemlerin göz göre göre Bursa'yı korudukları da başka bir gerçek. İlk devredeki maçı da hatırlayalım, dk. 45. Volkan kayıp düşünce yerde topu eliyle önüne çekiyor, sarı kartı da var. Hakem elini cebine atıyor, Volkan olduğunu idrak edince elini usulca yana kaydırıyor. Bu kadarına da yuh diyorum artık.

Unutuyordum az kalsın, o pozisyonda da yine isyan edip sarı kart gören yanlış hatırlamıyorsam Ayhan'dı.

YamanAkinci

Galatasaray transferi

kapattı ... Son saatlere

kadar ugrasılmıs ama

son karar ve sonuc

transfer kapandı..

ayhanı sevmeyebiliriz ama sarı kartla alakası olmayan pozisyonda bazı arkadaşların haksız tepkisi var adam. eğer ayhana verilen sarı kartsa türkiyede her foule sarı verilmesi lazım.

Tamamen katılıyorum, artık biraz da takımımızı korumalıyız bence. Bu kadar kolay olmamalı puanımızı çalmak. Ama başkanın sesi çıkmıyor ki.

Yalçın dübürden haber yokmu ? yasin pehlivan uçakta falan olmasın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt