Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Ne iftirası yahu ben menajerin dedigini diyorum ister inan ister inanma

iftira nasıl oluyor bu iftira değilse,getirirsin kaynağı koyarsın o zaman amenna,yok o şuna demişte,oda buna demişte,ortada hagi nin isminden bile başka bile isim yok attığın mesajda,

İftira oldugunuda hemen kabulleniyorsunuz ne malum dogru oldugu yok mu böyle ihtimal

Arkadaşlar epeydir yoktum bişey soracağım. Bi kişi 00:00 a kadar transfer haberi gelecek diyordu ne oldu o durum Arkadaşımız dediğini geri aldı mı yoksa hala ısrarcı mı

Belki nöbetin ne olduğunu bilen ve yardımcı olmak isteyen olabilir diye kendi entry mi uplıyorum

İsteyen inanır isteyen inanmaz herkesin görüşüne saygım sonsuz.

neyse nöbeti bırakıyorum ben..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..

Doğru arkadaşlar kesin bişey söylemedi arkadaş duyduğunu söyledi.

bırakın bunları ya,her takım ligdeki sorsan bi şekilde hakemle alakalı bi şey bulur sonuçta,bu takım bişey oynamadıktan sonra onlar deve de kulak,yani bu dediğin hatalar olmasa bu takım iyimi yani,karpty e de hakem sayesinde elendi takım zaten,ortada futbol oynayan bi takım olsunda o zaman konuş bunları,haklı olsan bile bu halde kimse takmaz bunları

Dikkat edersen iş genelde ilk dakikalarda bitmiş, o moral bozuluğuyla nasıl oynasın adamlar, onlar anlamıyorlar mı birşeyler döndüğünü. Tamam takım süperdi demiyorum ama bunlar önemli bence. Adnan Polat Hakan Şükür'e direktör ol diye niye gitti sence? Ama Hakan hala o gururunu ve öfkesini dindiremiyor, elini eteğini öpsün isteyecek neredeyse. Hasbel kader takıma gelse buradan bile şampiyon olur takım, bir divan kurulu üyesinin çıkıp futbola dönsün demesi sence o üyenin bunamasından mı yoksa adam birşey mi anlatmaya çalışıyor? Ama ben Galatasaray taraftarı olarak istemem. Gün gelir devran döner. Bence takım olma yolunda iyi işaretler var, umutlarımız seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt