Ugur Alkan
Yeni Üye
- 7 Temmuz 2010
- 99
- 6
- 1.278
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
İftira atmıyorum ben duydugumu paylaşıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne iftirası yahu ben menajerin dedigini diyorum ister inan ister inanma
al işte bu iftira değil de ne şimdi,sayın mod bu arkadaş iftira atıyor,gereğini yapın ltf
Ne iftirası yahu ben menajerin dedigini diyorum ister inan ister inanma
Arkadaşlar epeydir yoktum bişey soracağım. Bi kişi 00:00 a kadar transfer haberi gelecek diyordu ne oldu o durum Arkadaşımız dediğini geri aldı mı yoksa hala ısrarcı mı
İftira oldugunuda hemen kabulleniyorsunuz ne malum dogru oldugu yok mu böyle ihtimal
Şu kayserinin son transferinin menajeri (yabancı menejer) ile yakın bir tanıdıgım sohbet etti menajer Hagi 3 transferdende komisyon aldı demiş .
Belki nöbetin ne olduğunu bilen ve yardımcı olmak isteyen olabilir diye kendi entry mi uplıyorum
bu adam hala yazabiliyor ya,sen gs antrenörüne iftira at,doğru olamazmı de bide ya,yuh artık,YUHHHHHHH,
bırakın bunları ya,her takım ligdeki sorsan bi şekilde hakemle alakalı bi şey bulur sonuçta,bu takım bişey oynamadıktan sonra onlar deve de kulak,yani bu dediğin hatalar olmasa bu takım iyimi yani,karpty e de hakem sayesinde elendi takım zaten,ortada futbol oynayan bi takım olsunda o zaman konuş bunları,haklı olsan bile bu halde kimse takmaz bunları
İsteyen inanır isteyen inanmaz herkesin görüşüne saygım sonsuz.