Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Fenerbahçenin darbükatör Baryam dediği bir menajer vardı, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe adına öyle şeyler söyledi ki, inanamazsın. En iyi ihtimalle senin dediğin gibi olsa, menajer konuşsa bile doğru olma ihtimali yok! Elin menajeri bile duyuyorsa zaten suç olan bu unsuru, Adnan Polat ve ekibi Hagiyi durdurur mu o koltukta? Saçma sapan haberlerinizi burda paylaşmayın. İster inan ister inanma lafınada gıcığım ayrıca, ne demek yani, Uğur Alkan fenerliymiş, sırf provakatörlüğe girmiş bu siteye, trolün önde gideni desem, ne dersin? Hayır mı? İster inan, ister inanma ;)

Benim hakkımda biri bişey uydurmuş olsa umrumda bile olmaz ben biliyosam dogru olmadıgını gerisi faso fiso

010220111106124075253.jpg

:sad007:

formica'm seni az mi konustuk, tartistik, arastirdik, bekledik be :(

Bazen dusunuyorumda hakan olsun bulent Hasan sas adamlar bir ara baya bir karaladilar gsyi aralarinda bir tugay ve ergunun sesi cikmadi galiba, adamlar istiyor 40 yasina kadar Gs da forma giysin, yollanincada demedik laf birakmiyorlar birak GSa almayi onlari kapinin onune bile almamak lazim.

neyse ben duydugumu paylaştım dogru veya yanlış konuyu uzatmanın bi anlamı yok .

Benim hakkımda biri bişey uydurmuş olsa umrumda bile olmaz ben biliyosam dogru olmadıgını gerisi faso fiso

Öyle diyorsan, öyledir. Hagiyi tanıyoruz, öyleyse fasa fiso. Sen tanısaydın sende fasa fiso der buraya paylaşmazdın bu haberi ;) İftira atmayalım lütfen.

en azından delil olmalı

Hagi parayı düşünseydi;futbolu bırakmaması için yalvardığımızda devam ederdi.Zaten delilleri olsa ortaya çıkarlar.Adamlar saplantılı.Yıllar önce olan bir yanlış anlaşılmayı,kine dönüştürdüler.

Bazen dusunuyorumda hakan olsun bulent Hasan sas adamlar bir ara baya bir karaladilar gsyi aralarinda bir tugay ve ergunun sesi cikmadi galiba, adamlar istiyor 40 yasina kadar Gs da forma giysin, yollanincada demedik laf birakmiyorlar birak GSa almayi onlari kapinin onune bile almamak lazim.

bu isimler bize tarihimizin en büyük başarlarını yaşatan isimler

ve sadece galatasaray yönetimini eleştirmişlerdir, saygısızlık yapmadan, bunu yapmaya da her galatasaraylının hakkı vardır

bu yönetim kimbilir neler yapti onlara

Nöbetsiz tadı tuzu olmuyor forumun inş herkez alışır bundan sonra futbol nöetine hem her türlü konu konuşulur orda akıl eden iyi etmiş valla bende düşünüyodum o tarz bişey genel sohbette kimse olmuyor çünkü :D

Doğru arkadaşlar kesin bişey söylemedi arkadaş duyduğunu söyledi.

kayserinin son transferi yabancı onun menajeri oda yabancı bir arkadaşla konuşmuş arkadaşta yabancı demişki hagi 3 transferden komisyon aldı...bunumu duymuş:):):):):):):)

bende duydum bak...bursanın son transferinin menajeri yabancı bir arkadaşla gel beraber berber dükkanı açalım demiş oda demiş ki olmaz aykutla şenol hocaya söz verdim ertuğrul hocayla shusterde gelcek hagi komisyon aldı demiş:):):)

şimdi hakan şükür gibi bir efsanemizi de suçlamaya gerek yok

hagi geldiğinde nasıl desteklediğini biliyoruz, başkanla arası kötü olmasına rağmen

Hakan Şükür'ü severim, futbolculuğuna diyeceğim yok, gollerini izlerken hala ürperirim, arkadaşlarını da motive ederek olmayan bir şampiyonluğun mimarlarından oldu ama kendi kişisel meseleleri yüzünden çok zarar verdi, gururu Galatasaray'dan daha ağır bastı. Bir kişinin gururu kurumdan daha yukarıdaysa orada problem vardır bence.

Neler teklif edildi, altyapı, yardımcı hoca, vs., daha yaşarken heykeli dikilecekti (bence çok büyük onur) ama o, ya kafadan teknik direktör olurum ya da oynamaya devam ederim dedi. Galatasaray'ı hiç teknik direktörlük tecrübesi olmayan birine, efsane futbolcu da olsa nasıl teslim edeceksin? Problemi Adnan Polat'la ama ondan çok Galatasaray'a zarar verdi, vermeye de devam ediyor, yaptığı yorumları azılı fenerliler yapmaz. Hagi'ye başlarda verdiği destek de herhalde arkadaşlığının hatrına olsa gerek, 2-3 hafta içinde o da kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt