Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Hakan Şükür'ü severim, futbolculuğuna diyeceğim yok, gollerini izlerken hala ürperirim, arkadaşlarını da motive ederek olmayan bir şampiyonluğun mimarlarından oldu ama kendi kişisel meseleleri yüzünden çok zarar verdi, gururu Galatasaray'dan daha ağır bastı. Bir kişinin gururu kurumdan daha yukarıdaysa orada problem vardır bence.

Neler teklif edildi, altyapı, yardımcı hoca, vs., daha yaşarken heykeli dikilecekti (bence çok büyük onur) ama o, ya kafadan teknik direktör olurum ya da oynamaya devam ederim dedi. Galatasaray'ı hiç teknik direktörlük tecrübesi olmayan birine, efsane futbolcu da olsa nasıl teslim edeceksin? Problemi Adnan Polat'la ama ondan çok Galatasaray'a zarar verdi, vermeye de devam ediyor, yaptığı yorumları azılı fenerliler yapmaz. Hagi'ye başlarda verdiği destek de herhalde arkadaşlığının hatrına olsa gerek, 2-3 hafta içinde o da kalmadı.

teslim edersin, barça gibi dünya devini adamlar guardiolaya şak diye teslim ettiler

TRANSFER NÖBETİ'nin sona ermesine son 1.5 Saat :sad007: özleyeceğiz artık yaza kadar :sad007:

Bazen dusunuyorumda hakan olsun bulent Hasan sas adamlar bir ara baya bir karaladilar gsyi aralarinda bir tugay ve ergunun sesi cikmadi galiba, adamlar istiyor 40 yasina kadar Gs da forma giysin, yollanincada demedik laf birakmiyorlar birak GSa almayi onlari kapinin onune bile almamak lazim.

Al benden de o kadar.

[video=youtube;5To3QamrI3c]https://www.youtube.com/watch?v=5To3QamrI3c[/video]

Renktaslar su videoyu tamamen bakin..ben gozyaslarimi tutamadim :D ahh transfer ahhhh

8 galibiyet 9 mağlubiyet aklım mantığım almıyo

Hay Pato'una, Robinhosu'na be.Ben burada sinir oldum Ibra ne yapsa haklıdır.Cassano'yu alsana oyuna hoca.

haklı veya haksız, ben de eleştiriyorum, herkes sonuçta saygısızlık yapmadan eleştirsin, öpüp alnıma koyarım

ben saygisizlik yaptiklarini hatirlamiyorum renkdas...belki ben kacirmisimdir...ama bülent korkmaza yapilanlari asla affedemem...

özellikle "bir allah kurusu" etmez lincoln yüzündne adama edilmedik birakilmadi...

Şimdi Moderatörler veya adminler Hakan'a, Bülent' ve diğerlerine edilen hakarete ceza vermek için raporlamamızımı bekliyorlar. Sanırım bu başlıkta gezinenler en azından bunları rapor olmadan görebilirler. Bu kadar da olmaz artık!

Tugay'a takımı emanet edebilirim, ama Hakan'a köpeğimi bile emanet etmem, edemem, çekinirim..

ben ikisine de emanet ederim

efsane kadrodaki (emre ve fatih dışında) herhangi bir oyuncumuza en ufak söz söylenmesi beni çok incitir

her galatasaray taraftarını incitir kanaatimce

unutmayalım; bülent, şükür ve ünsal sadece yönetimi eleştirmiştir, bu da haktır

ben saygisizlik yaptiklarini hatirlamiyorum renkdas...belki ben kacirmisimdir...ama bülent korkmaza yapilanlari asla affedemem...

özellikle "bir allah kurusu" etmez lincoln yüzündne adama edilmedik birakilmadi...

ben de hatırlamıyorum

lincoln konusunda da söylediklerinin altına imzamı atarım

bu yönetim kimbilir neler yapti onlara

Ne yapabilir ki?

Sözleşme yapıyorsun, futbolunu oynuyorsun, paranı alıyorsun.

bu işin doğasında var, yaşın gelince artık bırakman gerekiyor.

Jübile mübile dünyada kalmadı artık böyle bir olay.

Aksilik olmazsa en ideal kadro böyle olur. Sakatsiz kadro

1296591949243919.jpg

Su anki ideal kadro

1296592275162503.jpg

Psikolojiye bak. Hagi, Hakan saydırın bakalım.

arkadaşlar kusura bakmayın tuttum kendimi tuttum ama patlıcam yaa...

böyle bişey olur mu ya herkese salladınız salladınız şimdi sıra hagiyle hakana mı geldi...

sallayan arkadaşların yaşlarına bakıyorum 18-19 sizin yaşınız kadar laf ettiğiniz adamların bu kulübe

emekleri var...kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlık ukalalık yapamaz...

herkes haddini bilsin..iyiyken canım cicim kötü gitti mi tu kaka yok yaa bölye taraftarlık olmaz...

önemli olan karşılıksız çıkarsız desteklemek..ama görüyorum ki bunu yapabilen arkadaş çok az..

üzülüyorum galatasarayımın geleceğine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt