Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Arkadaşlar resmi sayfamız malesef kulübümüz tarafından ele geçirilmiştir. Taraftarına saygısı olmayan , 1-2 milyonken bizim değil diyip sonra 5 milyona yaklaştığında sayfayı taraftarlardan ÇALAN bir yönetim malesefki burda da acizliğini göstermiştir. Ne diyelim bizim amacımız zaten sadece Galatasaray'dı fakat böyle haince arkadan vurmak olmadı. Yeni sayfa kulüp tarafından açılacakmış. Bilginize.

tim cahilliğime verin nedir bu sayfa olayı??

Diego'yu istemiyordukki zaten..

Alex'in yarısı edecek adamın bizde ne işi var allah askına?

Alex kadar iyi olsa bile istemez taraftar... Alex'ten iyi olmalı ki gelsin o mevkiye..

Veloso'yu istedik ama opsiyonunu vermedi baskanları...

Artık haziranda Lassana Diarra, Momo Sissoko, Moussa Sissoko, Capoue, Mariga, Thiago Motta, K.Asamoah'tan birini alırız insallah...

Neyse önümüze bakalım artık....

Hep destek tam destek

Bak sen :D Diego Angut.com da tartisilirken, Diego diye zipliyordun burda ama? :D

-------------------Zapata---------------------

Sabri--------Neill-----------Servet-------Çağlar

--------------------Cana----------------------

------Yekta---------Culio----------Arda-------

----------Stancu------------Baros-------------

Bırakalım artık bu defansif futbol ayaklarını! Sakatsız/eksiksiz Galatasaray sahaya aynen yukardaki gibi çıkmalıdır..

yekta ve arda kanat savunmasına katkı vermeyecektir -

yekta hız eksikliğinden ötürü sağ açıkta etkisiz olacaktır -

neill hızlı veya güçlü forvetlere karşı sıkıntı yaşayacaktır -

-------------------Zapata---------------------

Sabri--------Neill-----------Servet-------Çağlar

--------------------Cana----------------------

------Yekta---------Culio----------Arda-------

----------Stancu------------Baros-------------

Bırakalım artık bu defansif futbol ayaklarını! Sakatsız/eksiksiz Galatasaray sahaya aynen yukardaki gibi çıkmalıdır..

Evet güzel kadro bakınca keyif veriyor. Klübedeki adamlarıda düşününce vay be diyoruz ama bir türlü sakatlıklar, taktik ve teknik hatalar vs. istenilen düzeye ulaşamıyoruz. Şampiyonlar Ligini unuttuk.. Hedef küçültük kolay adam harcar olduk ki normal bu kadar gereksiz adam var birazcıkta sistemsizlikten kaynaklanıyor. Ahh ahh özledim lan eski Galatasarayımızı... Eskiden kadroyu ilk 11'i ezbere sayabilirdik maçtan 1 hafta önce. Ufak tefek değişiklikler olunca sakat yada kart cezalısıdır diye anımsardık. İstikrarda yok şimdi. offff çok fena dertlendim agalar.....

(Pek mesaj yazmıyorum, ama akşamın bu saati, sabaın 7:45 i işe başlamadan, gün içinde belki 15-20 kez, transfer dönemleri dışında da sık sık bakıp yorumları okuyorum, maç merkezi vs..)

Biri bana bu arkadaşın neden burda olduğunu transfer forumuzda bizimle neyi paylaştığını, burada neye niye destek verdiğini açıklayabilir mi acaba?

Diego'yu istemiyordukki zaten..

Alex'in yarısı edecek adamın bizde ne işi var allah askına?

Alex kadar iyi olsa bile istemez taraftar... Alex'ten iyi olmalı ki gelsin o mevkiye..

Veloso'yu istedik ama opsiyonunu vermedi baskanları...

Artık haziranda Lassana Diarra, Momo Sissoko, Moussa Sissoko, Capoue, Mariga, Thiago Motta, K.Asamoah'tan birini alırız insallah...

Neyse önümüze bakalım artık....

Hep destek tam destek

ayhan cezalı neyse ki, sadece mustafa sarp devamlı geri pas yapacak, topu ona atmazsak işler iyi gidebilir.

Son Dakika Fena Olmazdı Dimi ? :p :coffee:

galatasaraydan005d9a3d003ef320by.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt