Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Sayfa Yöneticiliği Bende Ama Sayfa Düzenlemeye Girince Boş Ekran Çıkıyor En Kısa Zamanda Halledicem... Ve BURDA LINK VERENLERİ TEK TEK BANLIYACAĞIMM

ne diyor bu :D

Emre Fener,

Git güzel güzel ANTU'na yada diğer Fener forumlarına, kendi takımını tartış. Ben GALATASARAY'ı ilgilendiren bir forumda senin takımın yaptığı, yapacağı transferleri görmek, konuşmak, duymak istemiyorum. Devam edersen şikayet etmeye başlayacağım. Şimdilik güzel bir dille uyarıyorum.

Bakın birkaç saat önce dedim: Bir Galatasaraylının Galatasaray formasıyla, Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadında, Fenerbahçe'nin herhangi bir lig kulübüyle yaptığı müsabakada, Fenerbahçe tribünlerinde oturması, maç izlemesi nasıl saçmaysa; bir Fenerbahçelinin Galatasaray'ı ilgilendiren bir forumda yer alması saçmadır. Hadi güzel kardeşim, git kendi forumuna. İnternet alemi büyük bir alem, sana göre de yer vardır.

sende düzgün oku yada sadece okuma okuduğunu yorumla ruhmu kaldı taraftarda, stadın isminde değilim ben konunun nerden oraya geldiğini anlamadıysan bikaç sayfa geriye git.

Allah'a sükür bende hala taraftar ruhu var, benden öncekiler 14 sene beklemis aynı inanc ile. ruhu olmayanlar,inanmayanlar düsünsün

"Istifa Nöbeti" diye degistirip devam edebiliriz bence sezon sonuna kadar

yönetimin hataları var elbet, ancak taraftar isterse birlik olur, bu kadar basit

boş laf..."inanırsak başarabiliriz" hikaye...bizim elimizde olan bişey yok takım oynamıyor, yönetim çok kötü gitmiyor, onlar değişmeden biz "hadi inanalım birlik olalım" larla ancak forum doldururuz..

Siz kim aldınız dedim, garip garip cevaplar verdiniz...

:acaba:

Ben bu foruma fener haberlerini okumak için değil galatasaray haberlerini yada galatasaray ile ilgili bi gelişme varmı diye geliyorum.Feneri merak etseydim fener forumlarından birini üye olurdum.Fenerlisisn saygı duyuyorum.Ama çaktırmadan dokundurmalar yapıyorsun hacı.

Allah'a sükür bende hala taraftar ruhu var, benden öncekiler 14 sene beklemis aynı inanc ile. ruhu olmayanlar,inanmayanlar düsünsün

anlamadığın bu işte dert şampiyonluk değil.. GS 14 sene şampiyon olamadı ama hiç bukadar silik olmadı, resmen medyanın şamaroğlanı olduk görmüyormusunuz, cümle alem dalga geçiyor...

bu yönetim de diğerleri gibi gidicidir, hiçbir yönetim kalıcı değildir

ancak bazı galatasaray taraftarlarının galatasaraylılıkla bağdaşmayacak tutumları camianın daha da parçalanmasına neden olmaktadır

Emre Fener,

Git güzel güzel ANTU'na yada diğer Fener forumlarına, kendi takımını tartış. Ben GALATASARAY'ı ilgilendiren bir forumda senin takımın yaptığı, yapacağı transferleri görmek, konuşmak, duymak istemiyorum. Devam edersen şikayet etmeye başlayacağım. Şimdilik güzel bir dille uyarıyorum.

Bakın birkaç saat önce dedim: Bir Galatasaraylının Galatasaray formasıyla, Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadında, Fenerbahçe'nin herhangi bir lig kulübüyle yaptığı müsabakada, Fenerbahçe tribünlerinde oturması, maç izlemesi nasıl saçmaysa; bir Fenerbahçelinin Galatasaray'ı ilgilendiren bir forumda yer alması saçmadır. Hadi güzel kardeşim, git kendi forumuna. İnternet alemi büyük bir alem, sana göre de yer vardır.

Biz izin veriyoruz kardeşim, sabahtan beri dilimde tüy bitti. Provokasyon yaparsa banlarız.

Kim 4 milyar küsür defa mesajlarımı like yaptı çıksın ortaya !!!!!!

bnak.png

eski sayfanın sahibi mesaj atıyor, adam ağlıyormuş şu anda, o kadar emek harcadım çat diye sildiler diyor. offical sayfa için. o sayfa da dağıldı millet kafasına göre link paylaşıyor. bakalım.

anlamadığın bu işte dert şampiyonluk değil.. GS 14 sene şampiyon olamadı ama hiç bukadar silik olmadı, resmen medyanın şamaroğlanı olduk görmüyormusunuz, cümle alem dalga geçiyor...

sen taraftar olarak takımındaki oyuncularla dalga geçersen, hakem onların hakkını yediğinde bile bir tokat da sen vurursan herkes seninle dalga geçer tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt