Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

sadece bir tahmin, eger Facebook yönetimi Galatasaray klübünden resmi olup olmadıgına dair bir teyit istediyse ve sonucta resmi bir sayfa degildi, ve Galatasaray bunu teyit etmediyse böyle bisi olabilir. veya buna benzer bir olay

taraftar sayfalarının resmi olması gerekmiyor zaten, başka bir şey olmalı bence bunun altında

sen taraftar olarak takımındaki oyuncularla dalga geçersen, hakem onların hakkını yediğinde bile bir tokat da sen vurursan herkes seninle dalga geçer tabi

oyuncun da akıllı olacak 1 sarı kartı varken (haklı haksız neyse) 2. görecek hareket yapmayacak..Bizim takımın hakemlik bi durumu yok valla bizim halısaha takımıyla bile yenemesek de zorlarız, bu hafta canlı izledim bursada evet dalga geçiyorum çünkü inanamıyorum o m.sarplar nasıl oynar bu takımda..adem amacın yok ligde altyapıdan 1-2 oyuncu kazanmaya çalışsana...

oyuncun da akıllı olacak 1 sarı kartı varken (haklı haksız neyse) 2. görecek hareket yapmayacak..Bizim takımın hakemlik bi durumu yok valla bizim halısaha takımıyla bile yenemesek de zorlarız, bu hafta canlı izledim bursada evet dalga geçiyorum çünkü inanamıyorum o m.sarplar nasıl oynar bu takımda..adem amacın yok ligde altyapıdan 1-2 oyuncu kazanmaya çalışsana...

zaten ayhan ikinci sarı kartı görecek bir hareket yapmadı, herkes bu konuda hemfikir, hakem hatalı

arkadaşlar 5 milyonluk resmi sayfa Kulüp tarafından düzenleniyormuş herhalde..

Avrupa Fatihi

Galatasaray Resmi Facebook Sayfası Klubümüz Tarafından Ele Geçirilmiştir...(Facebook)

milanlı oyuncu fena diz yedi kafasına fena kanıyor :(

taraftar sayfalarının resmi olması gerekmiyor zaten, başka bir şey olmalı bence bunun altında

renktas onların sayfa taraftar sayfası degildi sanırsam, birde aklıma yeni geldi, yönetimdem para filan istemis veya baska bir maddi talepleri olmus olabilir.

bu gece cok pis bir kabus gordum, adnan polat isifa etmisti

Vİzelerİ geÇtİk mİ kİ fİnallere gİrİyoruz beyler.

taraftar bir sahip cıksa su takıma bu kadar kötü durumda olmazdık, Sivas macında yenmemize ragmen hakeme etmedigim küfür kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt