- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Mis gibi rüya
bu gece cok pis bir kabus gordum, adnan polat isifa etmisti
Mis gibi rüya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu gece cok pis bir kabus gordum, adnan polat isifa etmisti
@ Ozan kabus mu? Bence cok guzel bir ruya
zaten ayhan ikinci sarı kartı görecek bir hareket yapmadı, herkes bu konuda hemfikir, hakem hatalı
Mis gibi rüya![]()
dahada kotusu yeni baskanimiz adnan sezgindinerden boyle sacma sapan seyler ruyama giriyor anlamadim
![]()
taraftar bir sahip cıksa su takıma bu kadar kötü durumda olmazdık, Sivas macında yenmemize ragmen hakeme etmedigim küfür kalmadı.
tamamen aynı görüşteyim
düşünün bir kere, bize yapılan hakem hataları febeye yapılsaydı azize kıyameti koprarırdı
son trabzon maçında bile, hakem trabzonu kayırmadığı halde, febe seyircisi stadı hakemin kafasına yıkacaktı
Fener pendikspordan 2 tane genc oyuncuyu almis.
farzedelim ki atmadı ayhanı 3-2 mi olacaktı, varmıydı sizde öyle bir umut?? işte bu umudu kaybettirdiler taraftara..sorun orda... umarım düzelir takım bir Galatasarylı olarak tek istediğim bu yönetim gitmiş kalmış umrumda değil, ADAM gibi oynasın da takım.....
Yaptıgın cok ayıp...
Suan sizin icinizde de yazdıgın sekilde soyleyecek kisilerin oldugunu ikimiz de biliyoruz...
Insanları sevmeyebilirsin ama bu demek degilki onların özürleriyle dalga gecme hakkına sahipsin...
Yaptıgın cok ayıp...
Suan sizin icinizde de yazdıgın sekilde soyleyecek kisilerin oldugunu ikimiz de biliyoruz...
Insanları sevmeyebilirsin ama bu demek degilki onların özürleriyle dalga gecme hakkına sahipsin...
Yaptıgın cok ayıp...
Yaptıgın cok ayıp...