Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Hala kapanmadı mı transfer sezonu?

Son 4-5 saatte bir gelişme oldu mu bari? Basket maçlarından hiçbir şeyi takip edemedim.

Misimovic affedilmezse Hagi de gitsin bir zahmet. Biktim bu takintili adamlardan ya. Madem takintilisiniz, BAM´a takin kardesim, niye hep en iyi oyunculara takiyorsunuz? Fatih Terim de o zaman kadronun acik ara en yetenekli futbolcusu Felipe´ye takmisti.

Arkadaş sene başı aldığımız 5 yerlinin 4ü gitti 1 i müzmin sakat nasıl iştir yahu

devre arasında güzel trasnfer zaten olmazdı,yönetim bence sezon sonunu bekliyor.adnan polatın 1 yıl daha kalacağı artık kesin dolayısı ile benim görüşüm polatın aynı demirören gibi bir strateji belirleyip sezon sonunda en az q7 gibi herkezin beğeneceği bir adamı getirecekdir,getirmekde zorunda zira artık taraftarın sabrı kalmadı.

yeni transferlerin ise ne kadatkı yapabilceği tartışılır zira "yıldız" bir oyuncu alınmadı dolayısı ile zaten havlu atılmış bir ligde yönetimin yapabileceği tek şey gelecek sezonun planlamalarını yapmak olacak.Şunu düşünün bir kere,geçen yıl bu zamanlar bjk çarşı ayaklanmış ,demirören kesin gider diyorduk ama rüzgar nasıl tersine döndü o demirören şimdi taraftarın nasıl gönlünü kaptı gördük.Şuan iyi yada kötü top oynuyorlar orası ayrı ama bir bakıyorsunuz portekiz milli takımı sahada top oynuyor havası var bjk de.Bunların aynısını bizde yaşayacağız emin olun zira bu şekilde zaten ne takım nede yönetim kalır...

ALLAH HERKEZİ TOPTAN İSLAH ETSİN !!!

Diyim kaçıyım.

Dağılabilirsiniz.

Bir aydir burada guzel guzel muhabbet edip, yalan da olsa, dogru da olsa duyumlarini ve goruslerini paylasan butun arkadaslara tesekkurler. Iyi muhabbet dondu valla! Son sozum "gelmedi .mina kodugum Biglia'si!" olsun:-)) (Umarim Belcika liginde o guzel bacaklarini eline verirler de bin pisman olur bize gelmedigine!). Saglicakla kalin...

duyumculara küfretmeyin arkadaşlar yazın lazım olcaklar :P

devre arasında güzel trasnfer zaten olmazdı,yönetim bence sezon sonunu bekliyor.adnan polatın 1 yıl daha kalacağı artık kesin dolayısı ile benim görüşüm polatın aynı demirören gibi bir strateji belirleyip sezon sonunda en az q7 gibi herkezin beğeneceği bir adamı getirecekdir,getirmekde zorunda zira artık taraftarın sabrı kalmadı.

yeni transferlerin ise ne kadatkı yapabilceği tartışılır zira "yıldız" bir oyuncu alınmadı dolayısı ile zaten havlu atılmış bir ligde yönetimin yapabileceği tek şey gelecek sezonun planlamalarını yapmak olacak.Şunu düşünün bir kere,geçen yıl bu zamanlar bjk çarşı ayaklanmış ,demirören kesin gider diyorduk ama rüzgar nasıl tersine döndü o demirören şimdi taraftarın nasıl gönlünü kaptı gördük.Şuan iyi yada kötü top oynuyorlar orası ayrı ama bir bakıyorsunuz portekiz milli takımı sahada top oynuyor havası var bjk de.Bunların aynısını bizde yaşayacağız emin olun zira bu şekilde zaten ne takım nede yönetim kalır...

Bizim takim zaten yildizlarla doluydu 1 - 2 sene once... Ne kazandik? Yildiz mildiz istemiyom ben arkadas, ise yarayacak adam olsun... Formasinin hakkini versin yeter...

Yazın bir duyumcu vardı Ocak ayının transferileri açıklamıştı. Naptı ki o?

Kim yahu bu Emre Fener her bi moku beğenmiş...!

Hayri F. Cund şu an konuyu izliyor. Yazık , bitsin cezanda gel artık :D

hürriyet antepte. son dakkaya kadar beklemiş zavallı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt