Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nevzatdindar Nevzat Dindar

Hamburglu Elial AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

oha lan :D süper olur vallahi doğru yalan bana heyecan veriyor ama taliplileri var bu adamın bakalım :D

vakti geçti hacım onun ya geçen sene sadece 7 maç oynadı artık yeter sakat futbolcu istemiyorum bıktım ya barosun kewelın ardanın her düşüşünde canımdan can gidiyordu rahat rahat maç izleyelim biraz yeteneksiz olsun ama en az 30 maç oynasın

ben stilini seviyorum.ama bize 5 benayun geleceğine 1 podolski gelsin.bence 15 .alfalan kac varsa versinler.şu karın ağrım gecse artık

Lan bi adam bu kadar sallar ancak bee..

Acaba kendi dedigine inanıyor mudur ya..

Adamalr 17 milyon €'luk Juventus'tan gelen teklifi geri cevirdi bide kiraya mı verecekler..

Ha unutmadan bide opsiyonunu alalımda bi 5-6 milyon koydurtalım :asd:

vakti geçti hacım onun ya geçen sene sadece 7 maç oynadı artık yeter sakat futbolcu istemiyorum bıktım ya barosun kewelın ardanın her düşüşünde canımdan can gidiyordu rahat rahat maç izleyelim biraz yeteneksiz olsun ama en az 30 maç oynasın

Harbiden ya, nerdeyse top baros'un ayağına gelince gözümü kapatacak duruma geldim. Çok büyük gerilim yaşıyorum maçta, futbol mu izliyorum gerilim filmi mi belli değil :D

Hamburglu Elia AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

Edit:baya geç kalmışım buraya koymakta :D

Hafta sonu çıkan tüm transfer dedikoduları yalandır derim p.tesini bekleyin bence..

Hocam Podolskide klup 15 istiyor fiyatı yükseldi artık unutalım bence.. Rierra, benayoun gibi oyuncalar iş yaparmı onu düşünelim... Belki birde Diago..

Benayoun gelmesin'de kimi alıyolarsa alsınlar..Sakın ola kimse Faşistlik yaptığımı sanmasın..Futbol stilin'den ötürü karşıyım Benayoun'un gelmesine..

Transferin bitmesine 8 gün kala

Hala takımda topu ileride tutacak, rakibi baskı altına alacak teknik oyuncumuz yok

Böyle bir takımın defansı ne kadar iyi oyunculardan kurulursa kurulsun gol yemeye mahkumdur

Hamburglu Elial AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

oha lan :D süper olur vallahi doğru yalan bana heyecan veriyor ama taliplileri var bu adamın bakalım :D

bende bu kim dedim yaa. google bile bulamadı anca bunu alırlar diye küfür ettiydimçeliamış len :animation:

beyler ben bilen bilir, futboldan bir gram anlamam ama sunu bilir sunu yazarim ki, karsi kaleye gidemezsek, gol atamayiz.

bizde son maclarda karsi kaleye gidemedik dogru duzgun, hatirlatirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt