Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktaşlar..belliki para yok..fazla fantezilere girmeden..sola keita,ortaya diego(kiralık) gelsin..yeter..şampiyon olunca (seneye) alırız podolski falan..

beyler podolski hakkında bi gelişme var mı son 7-8 saat içerisinde ve bugünkü macta oynadı mı? soruma cevap verecek olan renkdasa şimdiden tesekkürler

beyler podolski hakkında bi gelişme var mı son 7-8 saat içerisinde ve bugünkü macta oynadı mı? soruma cevap verecek olan renkdasa şimdiden tesekkürler

Hocam Podolskide klup 15 istiyor fiyatı yükseldi artık unutalım bence.. Rierra, benayoun gibi oyuncalar iş yaparmı onu düşünelim... Belki birde Diago..

Ben sadece ondan demiyorum, hep yıldız peşinde koşmaktan çok geç kaldık transferde. 10-15 milyon euro verecek paramız yok ama öyle oyuncular peşinde koşuyoruz, bu biraz saçma değil mi? Hepimizin bildiği gibi şimdiye kadar bir çok oyuncudan maliyetinden dolayı vazgeçtik.(Lass,Fabiano,Forlan,Drogba,Podolski......).

Bu saydığın oyuncuların zaten maliyeti kaba taslak bellidir. Bu oyunculara talip olup görüşmeleri yapıp, taraftarı heyecanlandırdıktan sonra maliyetten dolayı vazgeçmek; bana sadece uğraştık ama alamadık demek için yapılmış gibi geliyor.

benayun livirpolda ve chelsea oynadı rierre livirpolda oynayamadı ve izlerim kadarıyla benayun kaliteli bir isim bjk ye 4 attı mac gözlerimin önünden gitmiyor :D

vakti geçti hacım onun ya geçen sene sadece 7 maç oynadı artık yeter sakat futbolcu istemiyorum bıktım ya barosun kewelın ardanın her düşüşünde canımdan can gidiyordu rahat rahat maç izleyelim biraz yeteneksiz olsun ama en az 30 maç oynasın

Hocam Podolskide klup 15 istiyor fiyatı yükseldi artık unutalım bence.. Rierra, benayoun gibi oyuncalar iş yaparmı onu düşünelim... Belki birde Diago..

Rierra, benayoun alınacağına sercan alınsın; enginle beraber oynarlar solda daha iyi. Bu adamlardan ben pek fayda geleceğini sanmıyorum.

nevzatdindar Nevzat Dindar

Hamburglu Elial AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

Yok artık adam süper sallıyor

Bu saydığın oyuncuların zaten maliyeti kaba taslak bellidir. Bu oyunculara talip olup görüşmeleri yapıp, taraftarı heyecanlandırdıktan sonra maliyetten dolayı vazgeçmek; bana sadece uğraştık ama alamadık demek için yapılmış gibi geliyor.

Aslında farklı duşunmuyoruz, bana da saçma gelen bu işte. Bu oyuncalar o paraları veremeyeceğini bile bile 1 hafta belkide 2 hafta bu adamlar için uğraşmak doğru değil. Bu yüzden çok zaman kaybetik.

anlamadigim Arda gitmeden 2-3 futbolcu almak istedik simdi arda gibi bir futbolcu gitti bizim yönetim 1 tane almak istiyor anlamadim hic birsey

Hocam ginede derik ikisinden birinede hazırlıklı olalım Benayoun-Rierra.. Çünkü Podalski timsaha yatacak gibi... Anshavinde son arda süpriz olurmu bilmem..

rierra kim yav he olimpiakos'lu olan onu yedirmezler bence unutun rierra'yı ama gelirse sper olur adam hem teknik hem hızlı

riera gelmesin cok düz bir oyuncu bence yaratıcılıgı cok da iyi degil ama benayounu pek sevmesemde yaratıcı oyuncu eksigimizi kapatabilir. :yenieek:

nevzatdindar Nevzat Dindar

Hamburglu Elial AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

Yok artık adam süper sallıyor

eğer gerçekse ve terim istemezse valla odunla ağzına vururum fatih terimin imparator falan dinlemem :sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt