Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aradıgımız sol kanat olmasa benayun derim rierre kim yaa livirpolda oynuyordu bi ara sadece onu biliyorum

Sercan'ı alsak bari, şu an sol forvette ilk 11 o başlasa razıyım. Gerçi severim Sercan'ı forum çoğunluğunun aksine ama aslında ilk 11'de düşünmüyordum şu aşamada...

Forum çoğunluğunun aksine 11 düşünmüyordun ama ben 18 e bile almam bu adamı. Herkes görecek. Bu adamdan birşey olmaz.

Hocam ginede derik ikisinden birinede hazırlıklı olalım Benayoun-Rierra.. Çünkü Podalski timsaha yatacak gibi... Anshavinde son arda süpriz olurmu bilmem..

nevzatdindar Nevzat Dindar

Podolski. Arshavin ve son olarak Marlos olmuyor..Riera ise yarı doğru bir gelişme ama girişim yok şimdilik.Olimpiakos'ta oynuyor..

nevzatdindar Nevzat Dindar

Podolski. Arshavin ve son olarak Marlos olmuyor..Riera ise yarı doğru bir gelişme ama girişim yok şimdilik.Olimpiakos'ta oynuyor.

bu lauro marlos victor tarzı isimleri öneren ve alınması için mücadele eden kişi veya kişiler yönetimden acilen uzaklaştırmalı bana öyle geliyor ki ünal aysal ve adnan öztürk taraftarın istediği özlediği isimleri alma taraftarı ama bazı adnan sezgin beyinli insanlar tarafından engellenmeye çalışılıyor

ahmed musa kım anasını satım ordan burdan koy takımlarına karşı goruyonuz burda söylüyonuz isminde hayır yok arap zengini gibi ismi var

Guardado hala bi yere gitmedi eğer Arshavin,Podolski olmuyosa maceraya gerek yok

@nevzatdindar

Nevzat Dindar

Podolski. Arshavin ve son olarak Marlos olmuyor..Riera ise yarı doğru bir gelişme ama girişim yok şimdilik.Olimpiakos'ta oynuyor..

biz kimi alcaz çok merak ediyorum...

Benim de artık pek umudum kalmadı açıkcası. Yönetim transfer konusunda çok yanlışlar yaptı(tabi doğru hamleleri de var), inşallah bu yanlış hamleler sezon içi başımızı ağırıtmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt