Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi nobetler arkadaslar..

saat 20.00'dan itibaren gelisme oldu mu ?

culio pino stancuyu gönderip marlos veya ayarında bir topçu gelirse ünal aysal yönetiminin adnan polat(sadece haldun üstünel sonrası) ve özhan canaydın yönetiminden farkı olmadığını göstermiş olacak ban kimse muslera eboue melo demesin bu yönetim taraftar korkusu olmasa az kalsın lauro yu alıyordu

vaaav :=) hala transfer yok :=) 8gün kaldı nasıl olsa ardı ardına gelir bombalar keyfinize bakın : ))

Sercan'ı alsak bari, şu an sol forvette ilk 11 o başlasa razıyım. Gerçi severim Sercan'ı forum çoğunluğunun aksine ama aslında ilk 11'de düşünmüyordum şu aşamada...

Yarım sezon oynattığımız Culio, Pino ve Satncu ya toplamda 12 milyon bonservi verdik. Yazık günah.

culio pino stancuyu gönderip marlos veya ayarında bir topçu gelirse ünal aysal yönetiminin adnan polat(sadece haldun üstünel sonrası) ve özhan canaydın yönetiminden farkı olmadığını göstermiş olacak ban kimse muslera eboue melo demesin bu yönetim taraftar korkusu olmasa az kalsın lauro yu alıyordu
valla, hala aklim almiyor neden baskan yumtugu masaya vurup, isini yapmiyor

Bizim meshur Tweetlerden, Seref Aydın'dan hic mi haberler yok ?

ibrahimseten ibrahim seten

1. ünal aysal ile keyifli bir konuşma yaptım.. hem transferi hem fb'nin durumunu değerlendirdi.. transfer için verdiği msj net:

2. "ekiplerimiz 4 bir yanda çalışıyor. ptesi akşamı tüm isimleri önüme koyup değerlendireceğim ve arda'nın yerine 1 adam mutlaka alacağım."

3. adaylar ile ilgili ben bir çalışma yapacağım ve gece bülteni'nde aktaracağım.. tabii merak edenlere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt