Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hacı ozaman şuanda ağlayan tüm fenerliler o zaman çıkıp federasyon bizi korumayı bırak diyecekti adalet adalet diyorlar ya hani neyse ya herkesin dilinde sakız olmuş 17 takım para kazansın diye feneri harcamışlar hacı ne diyonuz siz yokse hepsinin isteği başından beri fenerin ikinci lige gidip aklanmasıymış tabiki yersen !
dedim ya alıcaktı tff 15 agustosda fener alt lige kararını bak bakam uefa bu sekilde karısabiliyor mu ?

Brezilya'dan adam alacaksak işimize yarayacak olanlar

Lucas-Sao Paulo

L.Damiao-Internacional.

tgrt haberi açın beyler bi amca iyi yardırıyo :D

ji-sun park süper lig'de oynar mı? nasıl olur? adını yanlış yazmış olabılırım :)

sercan yerli baros beyler, her iddasina girerim.

hatta teknik, hiz olarak barosa fark atar

ama son vuruslarda, barosa yaklasamaz, peki bu durumda nasil yerli baros olabilyor sercan, bende anlamadim

Ben Sercan Yildirim´in Futbol Stilini herzaman Milan Baros´a benzettim demekki yanliz degilmisim..

sercan ilk onbir oyuncusu olamaz. neyini begeniyorsunuz su adamin, iyi anladik genç falan filan ama tik yok,

bu takima volkan sen iyi alternatif olurdu,

ofansta çok iyi degiliz, eskiden solda arda sagda keita vardi,

simdi sol bo$ sagda kazim var, alternatifler de yok, isimiz bu sene çok zor, transfer yapmadan takimi bosalttik,

genç yerli oyunculari da kaptirdik, vay vay

bu gece haberlerin düşmesi lazım :sgr:

arkadaşlar konu dışı ama merak ettim extra topice gerek yok

beachvolley de kurallar mı değişti kadınlar enseden ayağa kadar siyah giyisi giymiş NTVsporda

sercan yerli baros beyler, her iddasina girerim.

hatta teknik, hiz olarak barosa fark atar

ama son vuruslarda, barosa yaklasamaz, peki bu durumda nasil yerli baros olabilyor sercan, bende anlamadim

Burak Yılmaz nasıl böyle golcü olduysa sercan'da olabilir. Önemli olan pozisyona girebilmek bence pozisyonu değerlendirme kısmı bir şekilde halledilir özellikle böyle genç oyuncular için. Ayrıca sercan yeterli fizik gücüne ve tecrübeye ulaşana kadar kanatlar dada çok faydalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt