Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

simdi seni burada asarlar rafik, ben podolski'ye laf ettim diye 1 günlügüne konudan atildim, sanki herkes podolskiyi begenmek zorunda..

Herkes beğenmek zorunda değil tabi mesela bende messi'yi beğenmiyorum:D ama, Biz podolski'yi beğenmeyecek durumda değiliz şuanda bence.

podolski bu kadar ii olsaydı 26 yaşına kalmadan arsenalde arsen vengerin yanında olurdu.oysa o bayernden kölne düştü.yine fiyasko adamları bize çakacaklar

Bende acikcasi Podolskiyi cok begenmiyorum ( kotu de degil tabi ). Fakat sizin bu mentalitenize katilmiyorum. O zaman Wenger mesela vatandasi olan Ribery yi neden almamis zamaninda???

Yahu şu Sercanı niye almıyoruz

birde aşağıdaki kadroyu kurmak çok zor değil bence yeterli olabilecek bir kadro

204518_Galatasaray_SK.jpg

Benim'de kadrom böyle olur ama Caglar'in yerine Aly Cissokho,ujfa'nin yerine de mecburen gokhan zan.

hacı ozaman şuanda ağlayan tüm fenerliler o zaman çıkıp federasyon bizi korumayı bırak diyecekti adalet adalet diyorlar ya hani neyse ya herkesin dilinde sakız olmuş 17 takım para kazansın diye feneri harcamışlar hacı ne diyonuz siz yokse hepsinin isteği başından beri fenerin ikinci lige gidip aklanmasıymış tabiki yersen !

Kınamayın arkadaşlar çoluğumuz çocuğumuz var. Bu şekilde olursa 2 sene kaybedeceklerini yeni anlayabildiler :D

simdi seni burada asarlar rafik, ben podolski'ye laf ettim diye 1 günlügüne konudan atildim, sanki herkes podolskiyi begenmek zorunda..

Mahir,

Yönetimle bir derdin varsa benimle paylaşabilirsin, yaptığın her yorumda laf atmaya falan çalışmaktan vazgeç istersen, can sıkıcı oluyor açıkçası. Podolski'ye laf ettin diye de konudan atıldığını falan da sanmıyorum, başka bir sebebi de vardır onun.

TV8'de aglayan ezik, o sisman mi ??

Münihde yapamadi adam.. Alisamadi Sehire ve hemen yine Köln´e döndü... Bir düsünün ya. Almanya Milli Takiminda cok basarili oynayan ve üstelik daha 26 yasindaki bir Futbolcuyu FC Köln Takimina birakirlarmi..??

Bunun Schalkesi, Werder Bremen´i, Hamburg´u ki zamaninda Hamburgu degil Kölnü secti Bayern´den sonra...

Dedigim gibi Schalke, Werder Bremen, Hamburg, Dortmund, Valencia, Sevillia, A. Madrid, O.Lyon, Marsilya, Liverpool, Arsenal, Lazio, Roma, Milaono, Juve vs..vs..vs..vs

bunlardan hicbirinin ilgisini cekmezmi 26 yasindaki cok basarili bir Alman Milli Futbolcusu..? FC Köln´de kalacak bir Futbolcumu sizce..?

tottide romanın futbolcusu değil ama kalıyor :D neyse ben öyle düşünmüyorum

Gelecek hafta zurnanın zırt dediği yer geleceğiz, bakalım. Artık transferler bitmeli. Ne olursa olsun. Lige hazır olmamız lazım...

sercan yerli baros beyler, her iddasina girerim.

hatta teknik, hiz olarak barosa fark atar

ama son vuruslarda, barosa yaklasamaz, peki bu durumda nasil yerli baros olabilyor sercan, bende anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt