Mustafa Sarac
Cezalı
- 13 Mart 2010
- 2.052
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
tsk renktas
kimse bilmyior olayi, bir terslik var ama haklisin
tsk renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse bilmyior olayi, bir terslik var ama haklisin
İstediğimiz kadar yabancı oyuncuyla sözleşme yapma şansımız olduğu için bu tip yetenekler maliyeti uygunsa alınması zarar getirmez.
Muslera'yi 1-2 yil sonra elimizde tutamayiz,Madrid e felan gider.
yeterli bence musleraYok artık şişirdikçe şişirin abarttıkça abartın hele bi 3-5 maça çıksın..Nazar değdireceksiniz ama..
adam polonyalı zateno konu sevilyalı ve eskişehirliler için gecerli
Marlos'un videosunu bulamadım ben.
son cümleyi saymazsak dediklerine göre aranan kan giovanni dos santos![]()
Bize ortasahadan koparak hızlı çıkabilecek, set hücumunda dar alanda çalım atabilecek, orta yapabilecek, ceza alanında şut atabilecek, sağdan gelişen atakta orta yapıldığında kafa vurabilecek bir oyuncu lazım.
Kardes ne alaka.. Köln, Münih hepsi Almanya ama adam Kölne alismis birkere.. yapamiyor..
26 yasinda ve Almanya Milli Takiminda cok basarili oynayan bir Futbolcuyu Galatasaray´a birakirlarmi bir düsün..??
yeterli bence muslera
koltuğu bana devreder belki 
Nevzat ne içmiş ? Elia'yı kiraladığıızı söylemiş adam.
mou öyle birsey dememistir benceMourinho'nun da dedigi gibi,dünyanin en iyi 3 kalecisi arasinda.
Podolski eger gerceklesirse siradan bir Transfer olarak olur.. Öyle cok büyük Ümitler ile beklemeyin onu... Podolski zaaten cok iyi bir Futbolcu olsa o Milli Takim Performansi ile Galatasaray´a birakilmazdi merak etmeyin.. Bayern Münih Takiminda bile bu adam Gurbetcilik cekti..!! Kölnü 100 km ciktimi daraliyor..