Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

7 gün kaldı transfer döneminin bitmesine : )) bugün fenerden yine gidenler gündeme gelir,bizim transferler açıklanabilir ,uefa yine hamile bırakabilir tffyi :=)

adam polonyalı zaten :D o konu sevilyalı ve eskişehirliler için gecerli

Kardes ne alaka.. Köln, Münih hepsi Almanya ama adam Kölne alismis birkere.. yapamiyor..

26 yasinda ve Almanya Milli Takiminda cok basarili oynayan bir Futbolcuyu Galatasaray´a birakirlarmi bir düsün..??

Arkadaşlar Lucas diyorsunuz ama anlaşılan bizim yönetim maliyetli oyuncu aramıyor.Lucas falan unutalım.

Marlos falan ise brezilyada 2.sınıf olarak kalıyor. 1. sınıflarda kapı 10Mden açılır.

Bize ortasahadan koparak hızlı çıkabilecek, set hücumunda dar alanda çalım atabilecek, orta yapabilecek, ceza alanında şut atabilecek, sağdan gelişen atakta orta yapıldığında kafa vurabilecek bir oyuncu lazım.

Belirli bir kısmına kadar pino 'yu tarif ettin, ama ikinci kısmını okuduğumda podolski şuan ki adaylardan en uygunu ama o da pek koparak hızlı çıkmaz ve dar alanda çalım atma özelliği pek yoktur. Öyle özellikler saymışşsın ki yani tekrar okudum da CR7 'i tarif etmişsin :D

Kardes ne alaka.. Köln, Münih hepsi Almanya ama adam Kölne alismis birkere.. yapamiyor..

26 yasinda ve Almanya Milli Takiminda cok basarili oynayan bir Futbolcuyu Galatasaray´a birakirlarmi bir düsün..??

adam bi bayernde oynayamadı diye mi diyorsun bunu yoksa röportajlarda mı duydun

Kulübe yeni e-mail kampanyası başlatalım başkan ben olayım diye, Aysal nede olsa bizi kırmıyo :asd: koltuğu bana devreder belki :asd:

Podolski eger gerceklesirse siradan bir Transfer olarak olur.. Öyle cok büyük Ümitler ile beklemeyin onu... Podolski zaaten cok iyi bir Futbolcu olsa o Milli Takim Performansi ile Galatasaray´a birakilmazdi merak etmeyin.. Bayern Münih Takiminda bile bu adam Gurbetcilik cekti..!! Kölnü 100 km ciktimi daraliyor..

simdi seni burada asarlar rafik, ben podolski'ye laf ettim diye 1 günlügüne konudan atildim, sanki herkes podolskiyi begenmek zorunda..

podolski bu kadar ii olsaydı 26 yaşına kalmadan arsenalde arsen vengerin yanında olurdu.oysa o bayernden kölne düştü.yine fiyasko adamları bize çakacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt