- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Cevap: Transfer Nöbeti
olmali ve gelmelİ.yaratıcı orta saha lazım ama bu konuda adım yok gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmali ve gelmelİ.yaratıcı orta saha lazım ama bu konuda adım yok gibi duruyor
Muslera
Eboue,Ujfalusi,Servet,Hakan
Melo,Selcuk,Engin/Yekta
Kazim,Baros,Riera
ilk 11 buyuk ihtimalle boyle olacak transfer olmazsa... Engin mi Yekta mi diye cok kararsizim![]()
pastore de 19 yaşında arjantinde, 20 yaşında italyada tam sezon oynadı
ayrıca potansiyel derken oyuncunun sahip olduğu ve geliştirebileceği özelliklerden bahsediyorum
cesc artık gelişme göstermez bence
Yiğit artık çok zor bence.
Manisa kolaylık sağlarsa sorun yok çok istiyor manisa![]()
Allah o günleri Düsmanıma yasatmasınO dönemler geçti ya öyle birşey olmaz bundan sonra kardeşimŞimdi bir sağ kanat daha alırsak, ne bileyim altyapıdan bir oyuncunun gelip oynama ihtimalini daha da düşürüyoruz gibime geliyor .
balta topu alıp süremese de bir stoper gibi sağlam defans yapması ve tekniği sayesinde terim tarafından tercih ediliyor. bende hiç sevmiyorum kendisini ama terim ondan zor vaz geçer. belki seneye yerine bir transfer ister adam da kabiliyet var istediğinde neler yapacağını biliyoruz ama ruhunu teslim etmiş gibi sahada... tez zamanda klübeye mümkünse başka bir takıma satılması dileğiyle...
Elmander cidden kalburüstü bir forvet. Şu an kendisini yoksayıyor gibiyiz ama lig sürecinde ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterecek bize. Sercan + yaratıcı ortasaha alıp transferi kapatmalıyız, bence.
Malesef Keita olmadı renkdas
Ben Yigiti istiyorum![]()
Muslera
Eboue,Ujfalusi,Servet,Hakan
Melo,Selcuk,Engin/Yekta
Kazim,Baros,Riera
ilk 11 buyuk ihtimalle boyle olacak transfer olmazsa... Engin mi Yekta mi diye cok kararsizim![]()
olmali ve gelmelİ.
Bende zayıf ihtimal olarak görüyorum fakat bitmedik transferden ümit kesilmezYiğit artık çok zor bence.
Pavlyucenko çok iyi olur...Tribüne Ruslarda gelir..Belki Rus kanalı bizim maçları verir..Ligtvden kurtuluruz![]()