Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue,Ujfalusi,Servet,Hakan

Melo,Selcuk,Engin/Yekta

Kazim,Baros,Riera

ilk 11 buyuk ihtimalle boyle olacak transfer olmazsa... Engin mi Yekta mi diye cok kararsizim :)

Yekta :ka19: Bu sene kendini kanıtlayacak isim olarak Yekta'dan inanılmaz ümitliyim forumdaki birçok kişiden farklı olarak.

Yerli kalitemizi yükseltmek için bu sene tam zamanıydı aslında.

Stoper hattına yerli bir transfer yapamadık. Mesela ne yapıp edip Serdar Taşçı alınmalıydı.

Forlan ve Reyes için gözden çıkardığın o paranın daha düşük fiyatına Serdar düşünmeden gelirdi.

Bu seneki transfer döneminde buruk olduğum tek konu, stoper hattına sağlam bir türk monte edemememiz.

pastore de 19 yaşında arjantinde, 20 yaşında italyada tam sezon oynadı

ayrıca potansiyel derken oyuncunun sahip olduğu ve geliştirebileceği özelliklerden bahsediyorum

cesc artık gelişme göstermez bence

daha ne gelişçek..:) 18 yaşındayken tam sezon oynadı febregas. EPL italya liginden kat kat daha iyi..onuda unutmamak lazım..

Bizimkiler herhalde gidip bi forvet alacak. Yine getirirler Amauri yada Toni'yi.. yada bunlara benzeyen agir bir forvet al basina belayi sonra. Forvet'e Sercan'i getir iste al birde üstüne ofansif orta saha kapat transferi. Gökoglan'ida satmiyorlarmis zaten..

O dönemler geçti ya öyle birşey olmaz bundan sonra kardeşim :D Şimdi bir sağ kanat daha alırsak, ne bileyim altyapıdan bir oyuncunun gelip oynama ihtimalini daha da düşürüyoruz gibime geliyor .
Allah o günleri Düsmanıma yasatmasın:DSuan Altyapı diye birsey yokki zaten renkdas:)Seneye insallah Altyapıyıda güclendiricez:yenieek:

balta topu alıp süremese de bir stoper gibi sağlam defans yapması ve tekniği sayesinde terim tarafından tercih ediliyor. bende hiç sevmiyorum kendisini ama terim ondan zor vaz geçer. belki seneye yerine bir transfer ister adam da kabiliyet var istediğinde neler yapacağını biliyoruz ama ruhunu teslim etmiş gibi sahada... tez zamanda klübeye mümkünse başka bir takıma satılması dileğiyle...

hangi sağlam defans yahu, balta dünyanın en ağır sol beki

güiza bile nal toplatıyor baltaya

ayrıca hangi teknik?

Elmander cidden kalburüstü bir forvet. Şu an kendisini yoksayıyor gibiyiz ama lig sürecinde ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterecek bize. Sercan + yaratıcı ortasaha alıp transferi kapatmalıyız, bence.

Ayni benim gibi düsünüyorsun sende.. :b5:

Pavlyucenko çok iyi olur...Tribüne Ruslarda gelir..Belki Rus kanalı bizim maçları verir..Ligtvden kurtuluruz :)

Seref Aydin 4 isim duydum dedi.. Poldi kadar heyecanlanmasamda heyecanlandim dedi.. Amauri veya Toni gibi kazmalara sevinmez herhalde Seref Aydin...

Muslera

Eboue,Ujfalusi,Servet,Hakan

Melo,Selcuk,Engin/Yekta

Kazim,Baros,Riera

ilk 11 buyuk ihtimalle boyle olacak transfer olmazsa... Engin mi Yekta mi diye cok kararsizim :)

terim baros'u 1-2 maç kazanmaya çalışır sonra yerine elmander geçer. baros isteksiz oynuyor vitaminsiz kalmış bu aralar yerden kalkamıyor :) ayrıca yerine bir yabancı bulsalardı zaten baros gidecekti ne demek istediğimi anlamışsındır umarım baros'un yapacakları kaderini belirleyecek ve bence baros'un istikrarsız tavrı kendisini yedek klübesine mahkum edecek :)

Elmander den cok sey bekliyorum, uzatan isabetli sut atabilen ve savunmaya yardim eden bir futbolcu... top gelsin ayagima gol atiyim mentalitesi yok.. caliskan ve guclu bir forvet. Ama Baros var iken Fatih hocanin oynatacagini sanmiyorum maalesef :)

29935124395623231231924.jpg

Herkes transfer istiyor da kimse de çıkıp demiyor ki aga bu alt yapıdan Berkin e Semih e Ahmet e şans versinler diye baskı yapalım. Berkin ofansif orta sahaya yakışacak bir oyuncu. Valla açıkçası nöbetler iyi hoş yıldız adayları vs ama bu alt yapıda sadece sahlep satsın diye kurulmadı. Fenerden farkımız kalmadı son yıllarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt