Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan gelirse bence de forvete gerek yok. Haa ofansif orta saha alınabilir. Devre arası transferinde baroş'un durumu-performansına göre takviye veya Baroş elden çıkarılarak transfer yapılabilir.

İddam büyük, devre arasında yerli-yabancı 1 stoper veyahut solbek alacağız gibime geliyor.

sercanda hayirli olsun diyebiliriz artik heral :)

bence tek bir eksigimiz kaldi oda yaratici orta saha oyuncusu

insallah burayada iyi birini alip kapatariz transferi

Emrah Arslantürk Maça gidecekmisin renktaş(Samsunspor - Orduspor)

Beyler artik Sercan hayirli olsun deme vakti geldi. Ilhan Uslu Sercan'i kendi agziyla sattik dedi... Kaynak maynak sormayin aldik iste adami :)

Arkadaşlar burda 2 gün önce özelde 2 kardeşimle bir bilgi paylaşmıytım... Yerlide büyük hedef Cenk Tosundu ama Antep başkanı sagolsun...

tüm yorumlarına bakıyorum sanki transferleri kendi yapıyormuş gibi bir hava vermeye çalışıyor herşey benim elimden geçiyor herşeyi biliyorum muhabbeti? hava olsun diye şeref e de nasılsın kanka tarzı birşeyler yazdı şeref cevap bile vermedi umursamadı :)

Sercan gelirse bence de forvete gerek yok. Haa ofansif orta saha alınabilir. Devre arası transferinde baroş'un durumu-performansına göre takviye veya Baroş elden çıkarılarak transfer yapılabilir.

İddam büyük, devre arasında yerli-yabancı 1 stoper veyahut solbek alacağız gibime geliyor.

gökhan süzen + kemal tokak'a ne dersin ? :D

25 yasindaki yekta 3.7 milyon ediyorda 21 yasindaki sercanmi etmiyor

Bence Baros'un değeri şu an 4-5 milyon €'dur. Gignac'ın da 10-12. Baros + 6 bence gayet adildir, Gignac Fransa futbolunun son 10 yılda yetiştirdiği en iyi 2-3 futbolcudan biri, sürekli milli takımda forma giyiyor.

Ama dediğiniz gibi, takas ne yazıkki mümkün değil, hangi dağda kurt öldü bizim yöneticiler bir futbolcuya 12-14 bonservis ödeyecekler, Gignac çok zor. :sad007:

sercan gelirse başka forvet alınmasın..ofansif orta saha alınsın sağ kanattada oynayabilen biri olsun..seneye baros gider daha iyi forvet gelir + sol bek + 2 stoper + gerekli herhangi bi transfer ...müthiş olur

tüm yorumlarına bakıyorum sanki transferleri kendi yapıyormuş gibi bir hava vermeye çalışıyor herşey benim elimden geçiyor herşeyi biliyorum muhabbeti? hava olsun diye şeref e de nasılsın kanka tarzı birşeyler yazdı şeref cevap bile vermedi umursamadı :)

Şerefle ben yeterince konuşuyorum canım kardeşim...... filan ne öyle yorumlar... Düzeni bozma lütfen...

firatgunayer fırat günayer

Çok anormal bir restleşme ve inatlaşma olmazsa Sercan Yıldırım önümüzdeki sezon Gs forması giyecek..Kiralık mı Bonservis mi göreceğiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt