Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kardeşim ayağı yapma..kimsin sen birader ? neyi bildin şuana kadar? kaynağın nedir? cenk tosun muhabbetini nerden çıkardın? antep başkanının işi bozduğunu kim söyledi sana?

Bence bu Mustafa arkadaşımızı şöyle bir dışarı alalım. Böyle saçma sapan konuşmalarla ortamı gerip sinir bozanları forumda istemiyoruz.

tüm yorumlarına bakıyorum sanki transferleri kendi yapıyormuş gibi bir hava vermeye çalışıyor herşey benim elimden geçiyor herşeyi biliyorum muhabbeti? hava olsun diye şeref e de nasılsın kanka tarzı birşeyler yazdı şeref cevap bile vermedi umursamadı :)

Birader dünde aynı muhabbet oldu.Niye bu kadar üsteliyosun? Bırak yöneticiler izin veriyorsa sen niye bu kadar geriliyorsun? Forumu da geriyosun yapma bunu.

sercan iyi bir transferde ben cenk tosunu daha cok isterdim ama sercanda iyidir

Gignacda gelirse forvet hattı az çok bir şeye benzer sercandan sonra.

Ozetle

SERKAN YETISMISOGLU gercek medya ılk baglandı Sercan'la gorustum GALATASARAY'a gıtmek ıstedıgımı ılettım bu aksama kadar bıtmesını beklıyorum

Daha sonra Olay tvden bırı bursa yonetıcısı İlhan usluydu sanırım adlı yonetıcı GALATASARAY'la bonservıs konusunda anlastık ama vade konusunu gorusuyoruz GALATASARAY uzun vadelere yaymak ıstıyor bu transfer kısa zamanda bıtıcek Sercan GALATASARAY'ı ıstıyor bızde satmak ıstıyoruz demıs

SPORTS TV CANLI YAYIN BAGLANTISI

ulan sen trabzonlumusun nesin vadeyi kisaltmaya calisiyorlar. para elinize er yada gec gececek iste adamlara bak ya. Trabzon'dan daha cimri ciktilar.

Bursaspor yonetıcısı cıkıp GALATASARAY'la bonservıste anlastık sadece vadelerı gorusuyoruz dıyor bu transfer bıtmıstır beyler HAYIrLI OLSUN DIYELIM.

kardeşim ayağı yapma..kimsin sen birader ? neyi bildin şuana kadar? kaynağın nedir? cenk tosun muhabbetini nerden çıkardın? antep başkanının işi bozduğunu kim söyledi sana?

Sana ne birader biz forum olarak Çağatay abiye de Şeref Aydına da güveniyoruz sen ve senin gibiler yetti artık birader.Senin ne hakkın var külhanbeyliği yapmaya nerenin ağasısın sen ? Beğenmiyorsan adamın verdiği bilgileri düzgün bir üslupla eleştir insan gibi eleştir,kahve de değilsin kendine gel!

F.Terim olmasa bu sercan transferine soğuk bakardım, ama 21 yaşındaki sercan fatih terimin elinde neden patlama yapmasın? Hocaya güvenim tam.. Artı gönül isterdi ki volkan da beraberinde gelseydi, sağlık olsun. :)

Bence bu Mustafa arkadaşımızı şöyle bir dışarı alalım. Böyle saçma sapan konuşmalarla ortamı gerip sinir bozan zevzekleri forumda istemiyoruz.

kime zevzek diyorsun? adamın biri bariz yalan söylüyor bunu anlayamayacak kapasitedemisin? çapı ne bu adamın da içerden transfer haberi vveriyor? şuan dışarı bir tane bile isim sızmamışken o kadar muhabir bile isim alamıyorken kim bu adam şuna bu kadar teklif ettik o kabul etmedi yok antep başkanı dediki .... ile başlayan cümleler kurabiliyor? kaynaksız bilgi vermek milleti kandırmak yasak diye biliyordum sanırm yanlış biliyormuşum

F.Terim olmasa bu sercan transferine soğuk bakardım, ama 21 yaşındaki sercan fatih terimin elinde neden patlama yapmasın? Hocaya güvenim tam.. Artı gönül isterdi ki volkan da beraberinde gelseydi, sağlık olsun. :)

Volkan Sen Riera'dan daha genc ama Riera daha pahaliya geldi. Keske V.Sen'de beraberinde gelseydi Reisle ama kismet degilmis. Neyse artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt