- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
garibim nerelere kadar düsmüs öyle. yüzünden düsen bin parca reisin.
garibim nerelere kadar düsmüs öyle. yüzünden düsen bin parca reisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar gibi en büyük takımlar ve bir yılda bizim iki katımız maç oynayan takımların bile ikişer tane uç forveti var dedim. Neresi garip kıyas anlamadım ?
spormax, lig tv 3 mü oldu,bulamadım da
Cenke de beşiktaşlı denip duruyor ama kendi resmi sitesinde kullandığı bütün resimleri hep gs antep maçlarından seçmiş nereye girsen sitede gs ile ilgili resim.
arkadaşım Türkçe anlamıyor musun, adam kaynağını moderatörlere bildirmiş, onlar da izin vermişler. Yüz kere yazıldı bu halen aynı bik bik...
Emin ol bende yanındayım
Haklı değilmi yönetim, Muhasebeciler yine dır dır edecek.
çağatay nickli şahısla bu hamit denen arkadaşın aynı kişi olduğuna yüzde 90 eminim moderatörler bir kontrol etsin haksız çıkarsam özür dilemeye hazırım

senin benden kalan bir kuyruk acın var çok barizrezil edeyim mi seni tüm foruma bu arkadaş bir servet fanboyudur diye istermisin
![]()
çağatay nickli şahısla bu hamit denen arkadaşın aynı kişi olduğuna yüzde 90 eminim moderatörler bir kontrol etsin haksız çıkarsam özür dilemeye hazırım
senin benden kalan bir kuyruk acın var çok barizrezil edeyim mi seni tüm foruma bu arkadaş bir servet fanboyudur diye istermisin
![]()
Sarp'ı bugün izlemeye gideceğim beyler![]()
Eyv reisHer transfer de illa çıkıp para mevzusunu yapacaklar.Sanki ceplerinden çıkıyor.Yahu adamlar afedersin kıçlarını yırtıyorlar transfer yapacaz diye teşekkür edeceklerine boş boş konuşuyorlar.Ben bu yönetimin elinden öperim valla gerisi hikaye.
bende merak ediyorum?