Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2543.jpg

garibim nerelere kadar düsmüs öyle. yüzünden düsen bin parca reisin. :(

Onlar gibi en büyük takımlar ve bir yılda bizim iki katımız maç oynayan takımların bile ikişer tane uç forveti var dedim. Neresi garip kıyas anlamadım ?

Şöyle ki..

Dersen ki Gaziantepspor, Antalyaspor bizden az maç yapmasına rağmen 2 tane uç santraforu var, biz niye almıyoruz..Bu doğru kıyas olur..Hem maddi güç anlamında hemde ihityaç anlamında..

Sen demişsin ki Madrid vs..Adamlarda bizden hem maddi olarak çok fazlalar hemde seninde dediğin gibi bizden daha fazla maç yaptıkları için ihityaçları fazla..

:)

Neyse çok önemli bişey değil..Biraz garibime gitmişti :)

Bak keyfine renkdaş..:)

arkadaşım Türkçe anlamıyor musun, adam kaynağını moderatörlere bildirmiş, onlar da izin vermişler. Yüz kere yazıldı bu halen aynı bik bik...

çağatay nickli şahısla bu hamit denen arkadaşın aynı kişi olduğuna yüzde 90 eminim moderatörler bir kontrol etsin haksız çıkarsam özür dilemeye hazırım

Emin ol bende yanındayım

Eyv reis;) Her transfer de illa çıkıp para mevzusunu yapacaklar.Sanki ceplerinden çıkıyor.Yahu adamlar afedersin kıçlarını yırtıyorlar transfer yapacaz diye teşekkür edeceklerine boş boş konuşuyorlar.Ben bu yönetimin elinden öperim valla gerisi hikaye.

senin benden kalan bir kuyruk acın var çok bariz :) rezil edeyim mi seni tüm foruma bu arkadaş bir servet fanboyudur diye istermisin :)

Bende Serveti seviyorum rezil etsene beni bence Servet Türkiyenin en iyi stoperi hadi ezil et beni :) O değilde şöyle eli ağır bir mod yok mu burada yahu :)

Cenk Tosun Beşiktaş'lıdır arkadaşlar. Hatta Almanyada'yken İnönünde oynanan maçlara sürekli gelirmiş. Bende böyle duymuştum. 1-2 seneye Beşiktaş'a gider. Nasılsa yönetim, transfer yapmaya da para dağıtmaya da çok meraklı..Sorun olmaz yani.

beyler rahatsız oldugunuz mesajlara cevap verip bazı kişilere prim yaptırmayın lütfen mesajları adminlere raporlayın

senin benden kalan bir kuyruk acın var çok bariz :) rezil edeyim mi seni tüm foruma bu arkadaş bir servet fanboyudur diye istermisin :)

Et bakalım. Kuyruk acısı mı. Nasıl bir eziksin sen yahu :)

Ek olarak sErvet hayranı değilim. Ama bu Servet'in benim gözümdeki en iyi yerli stoper olduğu gerçeğinide değiştirmez. Safa bak rezil edecekmiş :)

Eyv reis;) Her transfer de illa çıkıp para mevzusunu yapacaklar.Sanki ceplerinden çıkıyor.Yahu adamlar afedersin kıçlarını yırtıyorlar transfer yapacaz diye teşekkür edeceklerine boş boş konuşuyorlar.Ben bu yönetimin elinden öperim valla gerisi hikaye.

+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt