Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda kaldıramadı , Emre kaldıramaz altında kalır.. Ya ben anlamıyorum yada herkes MESSİ gibi bir oyuncu cıkmasını bekliyor alt yapıdan ona verilsin diyor bu 10 numarayı..

Mehmet Batdal'dan, Hakan Şükür yaratmaya çalıştık ama tutmadı. :ays:

Yedirsinler o zaman. Form tutması lazım biraz güvenmek lazım. Çocukta zaten yetenek var. Olmasa tamam. Ama umarım Fatih hoca parlatacak onu.

anası babası hiç bakmamış sanırım emreye milletin çoçuğu tosun gibi bide bizimkine bak bi deri bi kemik :asd:

Bu gece mi bittiyor transfer sezonu?

Çok değil 4 takviye kafi olacaktır. 2 stoper, 1 solbek ve ofansif ortasaha. Baroş-Elmander performansına göre 1 forvet alınabilir.

Bu arada Çek Cumhuriyeti maçında kötü bir gol kaçırmış Baroş. Ama etkili oynamış.

aynen katılıyorum...sercan gelir umarım..gignac kalitesinde bir adamda gelmeli..

2 stoper ( ömer toprak + serdar taşçı )

solbek (yabancı)

ofansif orta saha (yabancı)

Servet'e laf atıp durmayın,Egemen ile Serdar'i gördük kazakistan macinda.

Bana göre Servet en iyi yerli defans.

213160_Galatasaray_SK.jpg

bu takım iş yapar...

10 numarayı gelirse gignac giyer marsilya'da da 10 galiba..

Bence sallayın bundan sonra,

Ne fark eder o yada bu..

Hep aynı sahne hep aynı perde

Sanki transfer dönemi de Dejavu...

:asd:

bu sene transferler az oldu diyenler gönüllerini ferah tutsunlar.seneye gelecek transferler daha oturmuş ve kaynaşmış bir kadroya gelecekler.uyum sorunları normalden daha az olacak ve inanıyorum ki seneye transferler daha önce bitecek.çünkü çok iyi bir takım olacağız.3-4 transfer olacak ve hemen kadro yapısı oluşacak.

Neye göre Baros çok kötü diyebiliyosunuz anlamıyorum ligler başlamadı bile her gün floryada antrenmanlarını mı takip ediyosunuz. Son üç hazırlık maçının birinde çok iyiydi 2 gol attı diğer ikisinde vasattı ki kazım da o iki maçta kötüydü. Hatta olympiakos maçında takım olarak kötüydük. Yani i seyredelim iki üç lig maçında ondan sonra bitmiş mi bitmemiş mi görürürz. Bence sakatlık sıkıntısı olmazsa Baros yine türkiyedeki en iyi forvettir

Ya sen göremiyor musun ? Bu Baros madem iyi neden ayağına her gelen topu kaybediyor yahu ? Bir stoper ile ikili mücadeleye girdiği zaman neden ancak 1sn ayakta kalabiliyor? Kusura bakma da sakatlanmazsa diye bir ihtimali olamaz bu adamın yüzde 10 milyon sakatlanacak cok belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt