Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

B_c98f2a5c2675daaf108652edff82b1da.jpg

Şimdi Riera ...

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Ahhh bir de

Uğur Uçar'ı

Yiğit'i

Özgür Çek'i alabilsek...

Servet'e laf atıp durmayın,Egemen ile Serdar'i gördük kazakistan macinda.

Bana göre Servet en iyi yerli defans.

Arda sadi senin bugün bütün yorumlarına katılıyorum :D servet'i hala rijkaard'a laf soktu diye her hareketinden ötürü eleştirmeye çalışan zihniyetler var..

yettim gardaslar ,gene mi Servet'e laf atiyorlar :asd: dun butun Servet dusmanlari ceza alinca bayragi baskalari devraldi demek. Siz isteseniz de istemeseniz de Servet bu ulkenin en iyi yerli stoperi .Sevgiler ;)

Servet'e laf atıp durmayın,Egemen ile Serdar'i gördük kazakistan macinda.

Bana göre Servet en iyi yerli defans.

Acik ara hemde. Türkiye´de Servet´ten iyi stoper yok. Cok mu iyi Servet? Belki degil, bu da Türkiye´nin durumunu gösteriyor zaten. Ama en iyisi acik ara Servet´tir. Kesimal gibi amatörleri 5 kere cebinden cikarir. Zaten Almanya amatör kümeden futbolcu alip Milli Takima kadar cikarirsan, böyle Kazakistan´lari aglaya aglaya yenersin iste, Azerbeycana puan kaybedersin. Kesimal kim ya?

213160_Galatasaray_SK.jpg

bu takım iş yapar...

şurada gördüğüm en mantıklı kadro olmuş bu. yalnız iki problem var birincisi selçuktan takımı ileri taşıyan bir 10 numara beklemek hayalcilik olur. İkincisi de Sercan bu takımda banko oynayamaz bu yüzden yabancı santrafor transferi yapılacak. Keşke bir 10 numara alınsaydı. Avrupada o kadar çok var ki bu adamlardan bir tanesini tutup getiremiyoruz olacak şey değil. Topu tutacak gerektiğinde adam eksiltip ara pasları atacak uzaktan şut çekecek bir adamımız bile yok yazık. Arda ve keita varken en azından topu kanatlarda tutuyorduk şimdi o da kalmadı.

Arkadaşlar var mı yeni haber ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt