Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GSTV yi izliyorumda Sasa İLİÇ de ne adammış arkadaş.Tonla para versek alamayız böylesini.

Hiç bir Galatasaray yöneticisi bizde oynasın fiyatı artar diye söylem kullanmaz.. Biz pilot kulup değiliz...Kiralık gelirse opsiyonlu gelir... İbrahim Seten fazla sallamış bu konuda...

Bizde 1 yıl oynasın, fiyatı artsın, sonra istediğiniz paraya satarsınız ne demek?Biz Anadolu kulübü müyüz, böyle saçma bir mantık olabilir mi?Sercan ya bonservisiyle satın alınır ya da satın alma opsiyonlu kiralanır.Başka bir ihtimal yok.

bir ay dir bandim ve izleyici olarak bi seyi fark ettim bu yönetim pazarlik yaptigi futbolculari ALAMIYOR......

Yok biz yine para vermek istemiyoruz belli ki yerli oyuncu için, yatar bu transfer.

Bizimkiler 3 diyordur yazıcı 4 istiyordur.İnatlaşıyorlardır.Yatar bence bu saatten sonra .

Ben 2 oyuncu daha alacagımızı düsünüyorum.Bugün kimsa acıklanmazsa yarın 2 oyuncu acıklanacak...

Çok zor değil mi bu sence, çok keyifli olur bizim açımızdan ama...sanki son dakika yapmazlar gibime geliyor

diğer takımlarla kıyaslayıp almaları gerekiyor aslında.

Twite bak hizaya gel bu da benden İbrahime gelsin

İbrahim Seten sen gel bizim forumda 1 yıl bedava yaz

seni parlatalım sonra istediğin gazeteye çakarız...

Sercan ve Yigit gelirse,Yabancı kalitemizi nasıl artırdıysak,Yabancı kadar olmasada Türk kalitesini bayagı yukarı cekeriz...

Hadi Reis yap bir babalık:animation:

bu iseten biraz arkadan uyduruyor gibi geldi ya bu yöneticilerin işi gücü yok bu adama bilgimi veriyorlar yav

Bizimkile 3 diyordur yazı 4 istiyordur.İnatlaşıyorlardır.Yatar bence bu saatten sonra .

Bizimkiler bizde parlasın fiyatı artsın diyorsa, bedavaya kiralamaya falan çalışıyorlardır opsiyonsuz, küfür gibi.

3 versek direk alırız zaten, para vermiyoruz en fazla 1 çıkar yerliye Engin'deki gibi.

Anah, tlf'dan baglaniyorum. Forum degismis.

Son gelismeleri nedir renkdaslar

anlamadığım şey sürekli şu geliyor Baroş gidiyor, bu geliyor Baroş gidiyor diye konuşuluyor. Bu adam nereye gidiyor. Arap ülkeleri hariç kapandı transfer dönemi.

Çok zor değil mi bu sence, çok keyifli olur bizim açımızdan ama...sanki son dakika yapmazlar gibime geliyor

diğer takımlarla kıyaslayıp almaları gerekiyor aslında.
Evet bu saatten sonra zor görünüyor ama bir yabancı bir yerli alacagımız farzedersek(belki 2 side türk olabilir) belki alabiliriz....Cünki terim yerli alacaz diyordu,medyada yabancı dolastıgına göre:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt