Dursun Alaçam
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
GSTV yi izliyorumda Sasa İLİÇ de ne adammış arkadaş.Tonla para versek alamayız böylesini.
GSTV yi izliyorumda Sasa İLİÇ de ne adammış arkadaş.Tonla para versek alamayız böylesini.
Bizimkilerin planı Sercan'ı parlatıp Bursa'ya kıyak yapmak herhalde.
Ben 2 oyuncu daha alacagımızı düsünüyorum.Bugün kimsa acıklanmazsa yarın 2 oyuncu acıklanacak...
Bizimkile 3 diyordur yazı 4 istiyordur.İnatlaşıyorlardır.Yatar bence bu saatten sonra .
bu iseten biraz arkadan uyduruyor gibi geldi ya bu yöneticilerin işi gücü yok bu adama bilgimi veriyorlar yav
bir ay dir bandim ve izleyici olarak bi seyi fark ettim bu yönetim pazarlik yaptigi futbolculari ALAMIYOR......
Sercan ve Yigit gelirse,Yabancı kalitemizi nasıl artırdıysak,Yabancı kadar olmasada Türk kalitesini bayagı yukarı cekeriz...
Hadi Reis yap bir babalık:animation:
bu iseten biraz arkadan uyduruyor gibi geldi ya bu yöneticilerin işi gücü yok bu adama bilgimi veriyorlar yav
Evet bu saatten sonra zor görünüyor ama bir yabancı bir yerli alacagımız farzedersek(belki 2 side türk olabilir) belki alabiliriz....Cünki terim yerli alacaz diyordu,medyada yabancı dolastıgına göreÇok zor değil mi bu sence, çok keyifli olur bizim açımızdan ama...sanki son dakika yapmazlar gibime geliyor
diğer takımlarla kıyaslayıp almaları gerekiyor aslında.