Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hikmet karaman ın süper 11i:D:D

2h6c6f6.png

melo ile selçukun yerini değiştir sağda kazım olacak fatih hocanın da kafasında bu kadro var

9tn0yd.jpg

Hikmet abi size yollamamı istedi , bu kadro Barcalano ile final oynar diyor :asd:

gecen sezon hepimizin yeni sezon icin 7 tane ilk onbir icin Transfer istyorduk

bunlar

1. Muslera

2. Selcuk

3. Ujfalusi

4. Melo

5. eboue

6. Riera

7. Elmander, Sercan, Engin

Bu yönetim iyi is basardi

Kesinlikle katılıyorum! Zaten en başta Fatih Terim'i getirerek çok büyük bir iş başarmıştı , ve bu sene kötü transfer yapmadık aldığımız her adam tanınan oyuncular! Culio , Pino , Stancu hangimiz tanıyorduk? Ama şimdi Muslera , Eboue , Ujfalusi , Melo , Riera , Elmander de öyle.Ve transfer edilen bütün yabancı oyuncularımız milli takımlarında oynuyorlar , oynadılar.

Galatasaray'ın bu yıl Futbolcu aldığı takımlar ;

-Bolton

-Arsenal

-Juventus

-Lazio

-Atletico Madrid

-Trabzonspor

-E.Frankfurt

Fenerbahçe'nin bu yıl Futbolcu aldığı takımlar ;

-Gençlerbirliği

-Kayserispor

-Eskişehirspor

-Nazilli belediyespor

-Young boys

Beşiktaş'ın bu yıl Futbolcu aldığı takımlar ;

-Trabzonspor

-Gençlerbirliği

-Bayer leverkusen

-Rapid Wien

-Benfica

-M.United

-Valencia

-Tavşanlı Linyitspor

-Adanaspor

nazilli belediyespor :D

bencede melo ofansiv orta saha oynar

----Selcuk-----Eboue----

----------Melo-----------

Kazim--------------Riera

beylerrrr is cok ciddi...TONI`YI ISTEMIYORUMMMMMMM, nereye mail atabilirim? yüzlerce atarim

Tonı ile ilgili net bir duyum varmı? Yoksa kendi kuruntumuz mu? Sercan 'la transferin kapatlıacağını düşünüyorum ben, tonı yada başka bir yabancı oyuncunun geleceğini sanmıyorum.

Melo Barostan sorna kaleye en yakın oyuncu olmuş hahaahaa. Teknik direktörsün bi de be Hikmet Karaman. Ziya şengül malı yapsa anlicam da. Eboue de ön libero olmuş

Eboue sağ iç oynar diye düşünüyorum zaten kendisi her yerde oynuyorum demişti.Ama tercihi sağ bek tabi.

Kulübümüzün İtalyan Forvet Toni'yi transfer etmek istediği şeklinde haberler var bunu taraftarlar olarak istemiyoru< illa bir forvet alınacaksa oda genç gelişime açık bir forvet olsun yada dego tarzı yaratıcı bir orta saha özellikle izlemeye doyamadığımız Giovanni Dos Santos'u istiyoruz.

Arkadaşlar şöle bir mail attım siteye nasıl..

Herkeze iyi nöbetler aranıza yeni katılıyorum renkdaşlar.. :)

Nedır Bu Luca Tonı adam 35 yasına gelmıs 2.5m€ dan basedılıyor... Umarım yalandır. Gelırse FT hoca'ya bırdaha transferlerde guvenmem ..

Birde Tonı için Klube mesaj yazdım bence yazmayan varsa tepkımızı belırtelım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt