Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar sizce 6+2 yi kullanıp bi yabancı daha alıcaz mı ?

Şu ana kadar olan transferler doğrultusunda

Fernando Muslera/Ufuk

Emmanuel Eboue/Sabri

Tomas Ujfalusi/Servet Çetin/Gökhan Zan/Semih

Hakan Balta/Çağlar

Felipe Melo/Ceyhun

Selçuk İnan/Yekta Kurtuluş

Albert Riera/Engin

Baros/Elmander

Kazım /Sercan

tarzı bir kadromuz var.1-2 mevki hariç alternatşf yaratıldı.Bence bir sol bek de oynayabilen stoper alınmalıydı.

Ayhan,Aykut,Emre Çolak'ı saymadım bence bizde oynayacak durumda değiller.Hakan ile Çağlar'ı da mecburen kadroya yazaıyorum.

Tonı ile ilgili net bir duyum varmı? Yoksa kendi kuruntumuz mu? Sercan 'la transferin kapatlıacağını düşünüyorum ben, tonı yada başka bir yabancı oyuncunun geleceğini sanmıyorum.

ibrahim seten, nevzat dindar ve baska bir güvendigim arkadas söyledi...hatta gignac bile olabilirmis galiba (seref aydin bile demisti) ama maliyet yüzünden toni`yi alirlar kesin yaaaaaa

Toslardı topa sanki vuramayınca

O insan değil sanki bir baltaydı

Ne olur du gelmeseydi orada kalsaydı

İsyan edercesine üzmeseydi bizi

:)

Herkeze iyi nöbetler aranıza yeni katılıyorum renkdaşlar.. :)

Nedır Bu Luca Tonı adam 35 yasına gelmıs 2.5m€ dan basedılıyor... Umarım yalandır. Gelırse FT hoca'ya bırdaha transferlerde guvenmem ..

Birde Tonı için Klube mesaj yazdım bence yazmayan varsa tepkımızı belırtelım...

hosgeldin renkdas.:)

Pardon, bu link Türkiye Liginin "yer aldığını" göstermek için mi atıldı ?

Eğer öyle atıldıysa, bu linkte pre-alpha'dan bahsediliyor. Daha şike iddiaları başlamamıştı o zamanlar. Yeni kaldırılmış.

şike iddiaları başlamıştı alpha sürümü daha geç çıkmıştı ve ligin olmama olayı benim bildigim tffnin lisansları toplu halden yapmaktan vazgeçip takımlara aktetmesidir. ben bunu bildigim en son olrak bu haberi okudugum için tepki verdim ama kibirli arkadaşlar kendilerini belli etti .

renktaşlar transferin son günüde içimden geçeni sizinle paylaşmak istedim bence alıcağımız forvet

Roman Pavlyuchenko

TurgayBahadir Turgay Bahadır

Sercan Yıldırım Galatasaray'la anlaşmış.. Kardeşime yeni takımında başarılar diliyorum, umarım orada daha mutlu olur..

Beyler Toni işi baya ciddi sanırım.Resmi siteden Toni'yi istemediğimize dair mesaj yağmuruna tutalım kulübü.

Toni'yi alacağımıza hiç transfer yapmayalım daha iyi.Vereceğimiz paralara yazık.

Bienvenu Kamerunlu ve milli takım formasını giyemiyor :p

Şimdiye kadar 2 kez milli olmuş herhalde sonrasında da "Sen gelme ulan ayı" demişler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt