Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acgözlülük böyle birsey olmali herhalde :) Nankörlük de böyle birsey olmali ayni zamanda[/QU

OTE]

DEvletimiz yapmışsa iyisini yapmıştır,haşa sorgulamak kimin haddine,mod 1955!

Uzun süreden beri aynı terane çevirip duruyon,yönetimler gidiyor,takım kümeye düşmeye oynuyor,hayat değişiyor ama senin yönetimin yaptığı herhangi bir işi övmen değişmiyor.Sende değiş be artık.

Hatırlıyorum bu arkadaş,M.sapr trasnfer,ine dahi daha ne olsun 10 numara adamı bedavaya aldık gibi şeyler söylemişti.Ahh zaman işte.Adnan Polat ona göre alimdi yahu adamın hiç yanlışı olmuyordu.Açtırma eski defterleri!

Fransadan platini,FEnerbhaçeden Cemil,anladın sen anladın.Yav bırak bu işleri gözüm.Takımın 3 te 2 si göndeirlmiş yerine adam akıllı 3 oyuncu alınmış sadece gerisi boş!

o gerisi bos dedigin takimla gecen seneki takim arasindaki farki söyliyim ozaman

sana gecen sene hazirlik maci da olsa real le oyanasak en az 15 gol yerdik....

. ya bu nedir ya söyle taraftarlari görünce migdem bulaniyor

brz takiminiza futbolculariniza yönetiminize teknik ekibiniz kisacasi

GALATASARAY iniza sahip cikin hep elestri hep elestri

biri transferleri begenmez biri yönetimi biri ezik takimi öve öve bitiremez

ÜNALA BASKAN bos bosuna demedi

GALATASARAYIN ASIL DÜSMANI KENDI ICIMIZDEDIR

---

SABRİ --- SERVET -- HAKAN

KAZIM ----

BAROŞ

Geçen seneki ilk onbirden kalanlar..Hoş pek bir istikrarlı oynamadılar ama sonuçta son 3 yılın ilk 11'indeki isimlerdi.. kişilik takviye bu takıma çağ atlatır..Aç gözlü olup vay vah vayyy deyip kaliteli transfer yapılmadı diye ağlamaya gerek yok..Sonuçta harcanmış 90 milyon euro var bu takım için..Gidenlerden Arda hariç hiç bir kazanç olmadığını da hesaba katarsak yeterince yıldız transfer etmişiz bence..

Gereksiz eleştirilerde bulunmaya yok şunu yok bunu isterim deyip yönetimi eleştirmeye hiç gerek yok..Ben son derece memnunum transfer politikasından da transferlerden de...

bende transferde sıradışı işler falan yaptığımızı düşünmüyorum

geçen seneye göre daha iyi tabiki ama abartılan kadar bir durum yok ortada

Eboue,Elmander,Riera,Sercan,Okan,Ujfalusi,Felipe Melo,Engin Baytar,Selçuk İnan boş transferler mi size göre dolu transfer listesi şu mu C.Ronaldo,Hulk,Messi,Rooney,Pique,Fabregas,İniesta ??Hayır o transfer listesi M.Cityde bile yok siz takım tutmayın bence :)

Keske bu gece bitseydi transfer dönemi, biktik artik!

arkadaşlar son gelişmeler nedir?

Bu arada foruma cepten giremiyordum önceden.Yeni çalışmalar yapılmış galiba.Tebrikler modlara.

Fırat Günayer

Saat geç oldu..fazla tepki gelmez..rahatça yazayım..Selçuk İnan,Eboue,Melo başarılı hamlelerdi ama eksik çok...

Bi de beklenti çok yükseltildi..Önce Drogba,sonra Forlan,Reyes, en son Podolski..Gerek yoktu buna..

yok abi yapmayın gözünüzü seveyim ben de dinledim ayrıca futbolcuların toplumsal olaylara duyarlı olması mükemmel birşey. şehit analarına armağan etti. ordunun içinde türk kürt laz çerkez çingene zaza abaza vs herkesten insan var hepsini kastetti bu kadar da dolduruşuna gelmeyin ardından zaten açıklama da yaptı

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir"================================================================================Mustafa Kemal Ataturk

Yukarda ki Turkiye halkinin icnde zaten saydigin butun insanlar var,Ardanin ayrica belirtmesine gerek.Ustelik Ardanin konusmasinda baska mana var zaten.Arda'nin yaptigi buyuk bir gaftir.Sadece boluculeri sevindirmistir.Bugunku kongrede attigi cigliklar Ardaya alkislar bosuna degildi.Bence Arda'nin yaptigi bu talihsizligin farkina varip aklini basina almasi gerekir.Ama yok talihsizlik degil bilincli soylenmis bir soz ise kendi bilir.Konusmaya devam etsin ona gorede herkes tavrini belirler.

Ali Alageyik Şampiyonlar Ligi'nde rekor gol yiyen takımın hazımsız taraftarıdır beyler, aldırmayın.

PorSEKİZtaş yani.

Bırakın fener'in transferini biz kimi alıcaz ! Hala adam akıllı bir transfer yok nerde işi bitmiş adamlar topluyoruz. Muslera ve Selçuk haric su transfer dönemi adam akıllı bir transfer yapamadık daha.

Hadi rierayı engini ujfalusiyi geçtim bulursun onlara bahane. Ya eboue ve melo'nun neresi kötü.

renkdaş anlamaz bunların meziyetleri hıncal uluç ile aynı. sadece eleştirsinler futboldan anlayan adam bu takımın ne kadar iyi yolda gittiğini anlar. sadece eleştirenlere gülüyorum. çok bilmişce eleştirmekten se şu takıma sol bek lazım hala neden alınmadı densin. gelipte bu takımda adam akıllı oyuncu yok demek bu kadar emek verip düşük maliyete takımı baştan aşağı yenileyenlere küfür niteliğindedir.
o gerisi bos dedigin takimla gecen seneki takim arasindaki farki söyliyim ozaman

sana gecen sene hazirlik maci da olsa real le oyanasak en az 15 gol yerdik....

. ya bu nedir ya söyle taraftarlari görünce migdem bulaniyor

brz takiminiza futbolculariniza yönetiminize teknik ekibiniz kisacasi

GALATASARAY iniza sahip cikin hep elestri hep elestri

biri transferleri begenmez biri yönetimi biri ezik takimi öve öve bitiremez

ÜNALA BASKAN bos bosuna demedi

GALATASARAYIN ASIL DÜSMANI KENDI ICIMIZDEDIR

Arkadaşlar az mantık yürütün Sercan'ı kiralamak isteseydik kapa :Sercan Yıldırım'ın kiralanması ile ilgili oyuncu ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır yazardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt