Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birbirinize sen kuşsun, sen rezilsin vs vs şeklinde hitap etmeyin.İkili tartışmalara da girmeyin.Sorununuz varsa özelden halledin ya da cevap vermeyip raporlayın.

Konuda 150 kişi var kimse sizin kişisel tartışmalarınızı okumak zorunda değil.Devam ettirenler konudan atılacaktır.

sercan bence bonservisle geldi açıklamayı ii okyun zaten bursa direk satmak istiyordu.......

Ulan M.Sarp'ı tekrardan trasnfer etsek abi iyi transfer o bölgede boşluk oluşmuştu zaten,hem bonservis parasıda vermeyeceğiz diyecek en az 100 kişi çıkacaktır bu forumdan.Her türlü iddiaya girerim bu durum yaşanır.Harbiden artık size gülerken farklı organlarımı kullanıyorum!

SAbri bir iki maçta orta sahada iyi oynadı diye Sabriyi her kodrada oraya yazanlar bakın dönün geriye,sonra iki gün sonra sabri ortada oynarmı lan diyenlerle aynı kişilerdir.Evet bu forumda o değidğinizden çok be ya.

kiralama saçma olur bugüne kadar bizim opsiyon kullandığımızı hiç görmedim. zaten meloyuda nasıl alacaz okadar opsiyon var... artık bıktım bu kiradan direk alsınlar 3 e ayarlarık

HE la ya benim hesap belli takıma iyi oyuncular gelsin,playmaker alalım bitane hani hiç bizde bulunmayanından,Arda'nın yeirne hiç değilse onu ikame edebilecek hatta ondan daha iyi birini alalım,birde taş gibi bir golcü alalım.

DÜşmanlığım bitmeyecek,çok ince hesaplar yaptım.:o

Ahh felek ahhh.Sende yaşıyon ya ne yapalım işte.Ameirkadır amerika.

sen transferleri elestrip hic bi halt olmaz diyen adam ... simdide dört dönüyon iste playmaker mis tas gibi golcüymüs ya gec bunlari... önce dedigin lafinin arkasinda dur sen dürüst bir insan degilsin

keita gelirse çocuğunu kesmek için bıçak hazırlayanlarla doldu twitter :D

kiralama saçma olur bugüne kadar bizim opsiyon kullandığımızı hiç görmedim. zaten meloyuda nasıl alacaz okadar opsiyon var... artık bıktım bu kiradan direk alsınlar 3 e ayarlarık

Opsiyon o kadar diye o kadar vermek zorunda değiliz ki.Fernandesin opsiyonu 16 milyon euro idi 2ye aldı adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt