Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

umutofkeli Umut Öfkeli

@

@hyurekli Haluk abi bosver sen bu kerhaneci saten boya iboyu. Kayinbabasinin sayesinde adam(?) olmus iste... @ibrahimseten

Umut'u yine Öfkelendirmiş seten :D

Selçuk......Geçen sezonun şampiyonluğa oynayan TSun as oyuncusuydu

Melo.........En sıkıntılı bölgemiz olan ön liberoya iyi bir tercih

Muslera.....Herhalde hiçkimse tartışmaz

Riera........Süper Lig için fazlası çok, eksiği yok

Engin........Geçen sezon ilk devre çok iyiydi, sorunu futbolunda değil

Elmander....İsveç milli takımının golcüsü ve takımda rotasyon için düşünülüyor.

Ujfalusi......Neill'in yerine iyi bir transfer

Eboue.......Her hocanın elinin altında en az bir joker bulunmalıdır bence

Sercan......Daha 21 yaşında, aklını başına alırsa çok iyi olabilir

Ceyhun.....Rotasyon için iyi bir transfer, geçen sezon birçok maçta oynadı, sorunlu bölge ön libero için de yedek

Bence bu sene transferlerimiz iyi arkadaşlar.

Transferler iyi ama bu takıma sınıf atlatıcak transferler degil. 1-2 tane top class oyuncu almamız lazım. Seçim döneminde yapılan vaatler nerde. Çok mu zor arkadas bir Ronaldinho, Drogba , ne biliyim taraftara yönelik bir transfer. Ünal Baskan'da getiremicekse kim getirecek. Ne farkı kalıcak önceki yönetimlerden.

Kalmış şunun şurasında 15 saat 40 dakika bu dakikadan sonra şu gelse şöyle olur, o gelse böyle olur öbürünü kaktıralım, diğerini hortlatalıma falan gerek yok. 3 aydır konuşuyoruz burada, 15 saat de yönetimi dinleyelim bakalım.

çocuğu bi vatan haini ilan etmediğiniz kalmıştı yuh diyorum insaf edin insaf...arda düşündüğün şeyleri yapacak insan değil ben öyle biliyorum bu söylenenleri düşmanı yapmaz

Kasitli yapti demiyorum zaten.Kullandigim tabir buyuk gaf yapti ,talihsizlik gibi ifadelerdi.Hatasinin farkina varip soyleminin dil surcmesi oldugunu ifade edecek,konu kapanacak..Yoksa yanlis anlasildim oraya cekiyorlar gibi soylemleri bosuna. Kimse yanlis anlamadi dedikleri gayet acik.

Toni felan gelecekse gelmesin Sercan,Elmander,Baros yeter eğer çok sıkışırsak Kazım bile oynar.

o zaman real madrid ve barcelona gibi takımlar neden her sene 3-4 sağlam oyuncu transfer ediyorlar. onların yaptığı da mı hata. sezon içinde eksikleri daha iyi görürsün ve daha sağlam takviyeler yaparsın. barcelona bile rüya takımına fabregas ile alexis sancezi takviye ediyor bizim ne haddimize 1 senede tam olduk demek. seneye de transfer devam edecektir. iyinin üstüne koyarak en iyi olmak yolunda...

barcelonada realde en fazla 2 oyuncu oynatır bu sene aldıkları içerisinden ( oda kesin değil )

arda dan bize ne. madrid düşünsün

ayrıca sözlükte KEİTA üzerine yoğunlaşılmış gece gece....

bana kalırsa bu sene transferler iyi iyi olmasına ama ben olsam çoğunu almazdım. zaten avrupaya gidemiyoruz elimizde gençleşmek için mükemmel fırsat vardı geçen sene rezilleri oynayan takımı dağıtırsam kimse itiraz edemezdi o yüzden eskileri gönderip yerine gençleri koyardım. altyapıdan ve transferler gençler olurdu bir sene ligde oynayıp uyum sağlarlardı en kötü 4. olurlar ama uyum sağlarlarsa 10 yılımızı kurtarırdık. şimdi ne yaptık 1 en fazla 3 yıllık takım kuruldu.

yarın saat 5 e kadar belli olur forvetimiz. sercan'ı kanatta da düşünebilir fatih hoca. gyan gelse ayıboğan gücüyle ve şut tekniğiyle süperlige fazla gelir 20 golü var diyorum garanti :tiphat:

İnsanların görüşüne hiç saygı yok. Herkes beğenmek zorunda mı transferleri? Bana kalırsa fena adamlar gelmedi ama beğenmeyen çıkarsa da kuş muhabbetlerine girmeye gerek yok.*

Geçen sene de Misimoviç Bundesliga asist kralı, Pino patlama yapabilir, Insua Liverpool 'dan geldi, Zapata deneyimli, Serdar Özkan denilen şeyler Engin Baytar 'a deniyordu. Daha geriye gidersek Elano Brezilya 'nın as oyuncusuydu.

3 senedir çektiklerimiz ortada, temkinli yaklaşılması da normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt